Obavijesti

Sport

Komentari 58

Cedevita nakon drame izgubila od Crvene zvezde u Zagrebu...

Cedevita nakon drame izgubila od Crvene zvezde u Zagrebu...
11

Cedevita je minutu prije kraja imala dva koša prednosti. No Zvezda je na kraju bila bolja 88-87 u Zagrebu. Beogradskoj momčadi to je bila deveta pobjeda zaredom...

VIDEO

Košarkaši Cedevite izgubili su od Crvene zvezde u 9. kolu regionalne ABA lige. Beogradska momčad slavila je 88-87 u Dvorani 2 Doma sportova pred oko 3000 ljudi. Zvezda je nakon devet kola ostala jedina neporažena momčad ABA lige.

Cedeviti je ovo treći poraz. Momčad Jasmina Repeše u sezonu je ušla s dva poraza, potom je uslijedilo šest pobjeda u nizu da bi Zvezda u Zagrebu u dramatičnoj utakmici prekinula pozitivni nalet Cedevite.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, imali su 12-6, ali je Cedevita u samo tri minute serijom 15-5 preokrenula tijek susreta. Cedevita je na odmor otišla s prednošću od dva koša (38-36). U trećoj četvrtini gosti su pokazali zašto su jedina neporažena momčad lige. Početkom treće dionice igre Zvezda je preuzela vodstvo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cedevita nije mogla pratiti jak tempo beogradske momčadi i puno je energije gubila kako bi dostigla prednost gostiju. U posljednjih pet minuta utakmice Cedevita je došla na koš zaostatka (73-74). 

Bio je to navještaj prave drame u popularnoj "dvojki" u Domu Sportova. Zvezda je u zadnjim minutama utakmice držala prednost, ali kad kod bi gosti otišli na više od dva koša, Cedevita bi se vraćala. 

Delaš je minutu prije kraja pogodio za vodstvo Cedevite 87-85! No gosti su bili mirniji u završnici. Ante Delaš je lako mogao postati junak, ali je u zadnjoj minuti promašio dvije trice. Zvezda je na kraju slavila 88-87. 

Kod Cedevite najbolji je bio Fran Pilepić koji je zabio 21 koš uz tri asistencije, Miro Bilan zabio je 13 koševa, a Ante Delaš ostao je na 12. Kod Zvezde nezaustavljiv je bio Slovenac Jaka Blažič s 20 koševa.

ABA liga, 9. kolo:

  • Cedevita - Crvena zvezda 87-88
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića