Obavijesti

Sport

Komentari 11

Cibona na 0-3: Mega Vizura do pobjede poslije Ciboninih +13

Cibona na 0-3: Mega Vizura do pobjede poslije Ciboninih +13
1

Branitelj naslova započeo je novu sezonu s tri poraza. Igrači Slavena Rimca bili su blizu pobjedi u Sremskoj Mitrovici, vodili 13 razlike, no Mega Vizura je slavila 78-74

VIDEO

Cibona je otvorila utakmicu s 24-11 u gostima kod talentirane momčadi Mega Vizure, a nakon što su se domaći oporavili od šoka, vratili su se do sedam poena zaostatka na poluvremenu (36-43). 

Početkom drugog poluvremena lanjski je prvak ponovno pobjegao na dvoznamenkastu prednost (36-47), ali domaći uz pomoć dvije i pol tisuće gledatelja i na krilima Nikole Jokića i Nenada Miljenovića rade 11-0 za izjednačenje. 

Ivan Siriščević i Jure Lalić donijeli su Ciboni novih četiri razlike u posljednjih pet minuta utakmice, a ključni je trenutak bila peta osobna greška Marka Jagodića Kuridže pri 68-68 tri minute prije kraja. 

Ni sudački kriterij nije pomogao Slavenu Rimcu - Miljenović, Zagorac, Jaramaz i Jokić u samoj su završnici šutirali deset slobodnih bacanja i mirno odveli Mega Vizuru do konačnih 78-74, što im je druga pobjeda u prve tri utakmice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mega Vizura je šutirala ukupno 38 slobodnih bacanja, čak 22 više od Cibone i u tom segmentu igre zabila 18 koševa više od gostiju. Nikola Jokić (19 godina, 209 centimetara) još je jednom pokazao da je među najzanimljivijim igračima u regiji s 19 poena, 13 skokova i četiri asistencije za 28 minuta igre. 

Kod Cibone, Siriščević je zabio 19 poena, Jerel Blassingame i Jure Lalić završili su sa po 15, a Jagodić Kuridža ostao na devet poena, deset skokova i sedam asistencija prije petog faula. 

U sljedećem kolu u Zagrebu gostuje Zadar, jedini hrvatski klub koji ima dvije pobjede poslije prva tri kola. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...