Obavijesti

Sport

Komentari 35

Damjan Rudež zabio 11 poena, LeBron dominirao kod Bullsa

Damjan Rudež zabio 11 poena, LeBron dominirao kod Bullsa
1

Krilni igrač Indiana Pacersa postao je prvi Hrvat poslije gotovo pet godina koji je u jednoj NBA utakmici zabio dvoznamenkast broj poena. Nije to pomoglo Pacersima

VIDEO

Roko Ukić zabio je 17 poena za Milwaukee Buckse u pobjedi nad Toronto Raptorsima 9. prosinca 2009. godine . Sljedeću utakmicu hrvatskog košarkaša s deset ili više poena u najjačoj svjetskoj ligi čekali smo gotovo pet godina.

Damjan Rudež zabio je tri trice u drugoj četvrtini i uz šut 3/4 završio susret s 11 poena . Na terenu je proveo ukupno 20 minuta, a s njim u igri Indiana Pacersi napravili su 14 razlike protiv Memphis Grizzliesa.

No nije im to pomoglo da bez Georgea Hilla i Davida Westa naprave iznenađenje večeri. Zach Randolph imao je 22 poena i 13 skokova, a Marc Gasol 20 poena i šest skokova, sasvim dovoljno za pobjedu Memphisa 97-89. Grizzliesi su počeli sezonu s 2-0, Indiana je na 1-1.

VIDEO

Prva pobjeda Davida Blatta

Dojučerašnji trener Maccabija iz Tel Aviva upisao je prvu pobjedu u NBA ligi. David Blatt na klupi Cleveland Cavaliersa mora brzo učiti jer LeBron James, Kevin Love i Kyrie Irving žele do naslova prvaka već ove godine, a nakon početnog poraza kod kuće protiv NY Knicksa, malo je nedostajalo da Cavsi startaju s 0-2.

U Chicagu su pobijedili Bullse 114-108 tek nakon produžetka, a James je završio susret s 36 poena , osam skokova i četiri asistencije. Love je imao 16 poena i 16 skokova, Irving je ubacio 23 poena.

- Dobili smo priliku da se iskupimo za poraz i to smo i napravili - rekao je LeBron poslije susreta.

Derrick Rose dugo je mučio Cleveland, zabio je 20 poena za samo 25 minuta igre , no u jednoj je akciji nezgodno doskočio i zbog ozljede skočnog zgloba napustio je utakmicu. Više od 22 tisuće gledatelja opet se utišalo, u strahu da se ne radi o novoj teškoj ozljedi zvijezde Bullsa.

- Očito me bogovi testiraju. Ali ne mislim da je ozljeda toliko ozbiljna - izjavio je Rose.

VIDEO

Gay na 40, Griffin na 39 poena

U ostalim utakmicama vrijedi istaknuti poraz San Antonio Spursa u Phoenixu. Sunsi su završnicu susreta igrali s tri playmakera na terenu ( Dragić 10p, Bledsoe 12p, Thomas 23p) i pobijedili prvake 94-89. Rudy Gay zabio je 40 u pobjedi Sacramenta protiv Portlanda, a Blake Griffin 39 u pobjedi Clippersa protiv Lakersa.

Rezultati:

  • Indiana Pacers - Memphis Grizzlies 89-97
  • Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers 108-114
  • Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers 93-81
  • Phoenix Suns - San Antonio Spurs 94-89
  • Sacramento Kings - Portland Blazers 103-94
  • LA Lakers - LA Clippers 111-118
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica