Obavijesti

Sport

Komentari 3

Garnett se upisao u povijest, Kobe Bryant srušio Pistonse

Garnett se upisao u povijest, Kobe Bryant srušio Pistonse
4

Košarkaš Minnesote Kevin Garnett (39) postao je peti igrač u povijesti koji je igrao najmanje 50 tisuća minuta. Priključio se Abdul-Jabbaru, Maloneu, Kiddu i Hayesu

VIDEO

Utah Jazz je sinoć prekinuo niz od tri poraza svladavši Atlanta Hawkse sa 97-96, a Paul Millsap je propustio priliku za promjenu rezultata promašivši koš na sučev zvižduk za kraj.

Derrick Favors je za pobjedu zabio 23 koša. Kod Hawksa najviše je zabio Paul Millsap, 28 koševa, ali je promašio tricu u zadnjoj minuti kao i zadnji koš na utakmici.

Atlanta je izgubila tri od četiri utakmice.  Dennis Schroder je dodao 11 pogodaka u porazu i devet asistencija.

Al Horford i Kent Bazemore su zabili svaki po 16. Horfordova trica 33 sekunde prije kraja dovela je do rezultata 97-96, ali je Millsap propustio dvije prilike za promjenu rezultata.

Carmelo Anthony je sa 29 postignutih pogodaka uz 13 skokova pomogao svojim New York Knicksima da sa 95-87 pobijede New Orleans Pelicanse . Langston Galloway je dodao 15 pogodaka, a Kevin Seraphin 12 za New York.

REUTERS/PIXSELL

Kod New Orleansa najbolji je bio Anthony Davis sa 36 koševa i 11 skokova, dok je Ryan Anderson zabio 16.

Pelicansi su izgubili tri zaredom i deset od početka sezone.

Memphis Grizzlies su slavili u Minnesoti pobijedivši domaće Timberwolvese sa 114-106. Damjan Rudež nije bio u momčadi. Jeff Green je zabio 21 koš za pobjedu kao i Mike Conley koji je dodao šest asistencija.

Marc Gasol je ubacio 14 koševa uz sedam skokova za Grizzliese koji su imali 56.3 posto šut iz igre. Conleyevom tricom 5 minuta prije kraja Grizzliesi se odvajaju od Minnesote na 92-89.

Najučinkovitiji kod Minnesote bio je Zach Lavine sa 25 koševa. Andrew Wiggins je dodao  21.

Veteran Kevin Garnett (39) je postao peti igrač u povijesti NBA koji je igrao najmanje 50,000 minuta. Priključio se Kareem Abdul-Jabbaru, Karlu Maloneu, Jasonu Kiddu i Elvinu Hayesu. Sinoć je odigrao 23:54 minute, zabio osam koševa, upisao pet skokova i četiri asistencije.

Nicolas Batum je sinoć u utakmici protiv svog bivšeg kluba Portland Trail Blazersa zabio 33 koša i odveo Charlotte Hornetse do pobjede od od 106-94.

Al Jefferson je dodao  29 koševa, a  Kemba Walker 14 i Jeremy Lamb 13 za Charlotte kojem je to treća uzastopna pobjeda. Portland su predvodili Damian Lillard sa 23 pogotka, Allen Crabbe sa 17 i C.J. McCollum sa 16.

Boston Celticsi su sa 100-85 slavili protiv Oklahoma City Thundera i to im je treća pobjeda u četiri utakmice. Marcus Smart je za pobjedu zabio 26 koševa, dok je Russell Westbrook u porazu Thundera zabio 27.

Isaiah Thomas je ubacio 20 koševa,  Avery Bradley 14, a Jared Sullinger osam uz 15 skokova. Boston je imao šut iz igre 48 posto i nadskakao je Thunder sa 47-34.

Kod Thundera je Serge Ibaka zabio 16, a Westbrook je uz pet asistencija dodao još i četiri skoka.

Sacramento Kingsi su bili bolji od Toronto Raptorsa sa 107-101, a najviše im je pomogao DeMarcus Cousins koji je deset do svojih 36 koševa zabio u zadnjoj četvrtini, ugrabivši i deset skokova.

REUTERS/PIXSELL

Raptorsi su prokockali vodstvo od osam koševa u zadnjim minutama utakmice kada su nadigrani sa 16-2 i kada su promašili zadnjih sedam šuteva.

Kod Sacramenta su se još istaknuli i  Rudy Gay sa 26 pogodaka te Omri Casspi sa 14.

DeMar ReRozan je predvodio Raptorse sa 24 koša, DeMarre Carroll je dodao 17, od čega su četiri trice, a Kyle Cory Joseph je također ubacio 17.

Kobe Bryant je zabio 17 koševa, uz osam skokova i devet asistencija pomogavši tako Los Angeles Lakersima da sa 97-85 pobijede Detroit Pistonse . Andre Drummond je bio najučinkovitiji Piston sa 17 koševa i isto toliko skokova.

VIDEO

Jordan Clarkson je zabio također 17 za Los Angeles koji je prekinuo niz od četiri poraza.

  • New York Knicks - New Orleans Pelicans 95-87
  • Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies 106-114 (Rudež nije igrao)
  • Charlotte Hornets - Portland Blaizers 106-94
  • Atlanta Hawks - Utah Jazz 96-97
  • Oklahoma City Thunder - Boston Celtics 85-100
  • Sacramento Kings - Toronto Raptors 107-101 (Dukan nije igrao)
  • Los Angeles Lakers - Detroit Pistons 97-85
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba