Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvati slabi u porazima; Curry ovoga puta nije zabio najviše

Hrvati slabi u porazima; Curry ovoga puta nije zabio najviše
5

Bojan Bogdanović zabio je devet koševa u porazu svojih Netsa od Celticsa 120-95, a Damjan Rudež je ostao na nula koševa u porazu Minnesote od Detroita 96-86

VIDEO

Hrvatskim košarkaškim reprezentativcima ponovno nije bila baš bajna večer u NBA ligi jer osim što su izgubili, nisu se previše naigrali i nazabijali.

Bojan Bogdanović barem se može pohvaliti s devet poena u 16 i pol minuta provedenih na parketu, no njegovi Brooklyn Netsi teško su izgubili od Boston Celticsa 95-120 i već sad se polako može govoriti o sezoni bez doigravanja. Naime, nakon ovog gostujućeg poraza Netsi su na omjeru 2-11, što je potpuna katastrofa. Kao i kompletni učinak momčadi u ovoj utakmici.

VIDEO

Najefikasniji bili su Lopez (14p, 7s) i Young (14p, 10s), a pridodao se Hollis-Jefferson s 13 poena i 11 skokova. Premalo za nešto više. Posebno jer je kod domaćih Bradley zabio 21, Crowder 19 i Thomas 18. A još je i klupa bila vrlo solidna jer Turner je zabio 12, Lee 11 i Olynyk je skočio deset puta uz pet asistencija i četiri poena. To je bilo dovoljno za sedmu pobjedu u 12. susretu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Za Damjana Rudeža klupa nije bila sretna, u šest minuta na parketu nije zabilježio ništa osim jednog skoka, a njegovi su Timberwolvesi kod kuće izgubili 86-96 od Detroit Pistonsa. Nije to bila večer strijelaca pa su najefikasniji pojedinci cijelog susreta bili kod domaćih Wiggins s 21 poenom i kod gostiju s isto toliko Drummond. Samo, on je imao i 11 skokova. Wolvesi su sad na omjeru 5-8, a Pistonsi na 7-5.

VIDEO

Još uvijek su pak bez poraza aktualni prvaci Golden State Warriors . Nakon što su pobijedili u nevjerojatnom susretu protiv LA Clippersa (124-117) ovaj su put na domaćem parketu pobijedili i Chicago Bullse 106-94. Najefikasniji ovaj put nije bio Curry već Butler iz Bullsa, zabio je 28, imao devet skokova i sedam asistencija. Uz njega je Mirotić dodao 18 i deset skokova, baš koliko i Gasol, samo uz četiri poena manje. Time je Chicago na 8-4.

VIDEO

A Warriorsima treba još jedna pobjeda da izjednače rekord Houston Rocketsa iz sezone 1993/94. jer na 14-0 omjeru su. Pomogao im je u tome Curry s 27 poena, ali i šutom za tri poena od 3-11, što znači da je imao osam promašaja kao i protiv Clippersa. Uz njega je sjajan bio Barnes s 20 i devet skokova. Sljedeća utakmica im je protiv Nuggetsa u Denveru i ako to prođu, za postavljanje rekorda će morati u Los Angelesu pobijediti slabašne Lakerse , koji ove sezone imaju dvije pobjede i deset poraza.

  • Boston - Brooklyn 120-95 (Bojan Bogdanović 16.37 minuta, 9 koševa, 1 skok)
  • Minnesota - Detroit 86-96 (Damjan Rudež 6.28 minuta, 1 skok)
  • Golden State - Chicago 106-94
  • LA Lakers - Toronto 91-102
  • Dallas - Utah 102-93
  • Portland - LA Clippers 102-91
  • Denver - Phoenix  107-114
  • Memphis - Houston 96-84
  • New Orleans - San Antonio 104-90
  • Oklahoma City - New York 90-93
  • Charlotte - Philadelphia 113-88
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...