Obavijesti

Sport

Komentari 46

Hrvatska dobila Španjolsku te ušla u polufinale Eurobasketa!

Hrvatska dobila Španjolsku te ušla u polufinale Eurobasketa!
6

Hrvatska U-18 košarkaška reprezentacija ušla je među četiri najbolje reprezentacije na Eurobasketu u Turskoj. Dobili smo Španjolsku 80-55. S Turcima igramo za finale

VIDEO

Hrvatska U-18 košarkaška reprezentacija u polufinalu je Eurobasketa u Turskoj! Naši mladi košarkaši pobijedili su Španjolce u četvrtfinalu 80-55. Bila je to sedma pobjeda u nizu igrača koje vodi Ante Nazor.

Okosnica naše momčadi lani je u četvrtfinalu Eura za kadete izgubila četvrtfinale od Španjolske, a prethodno je dobila šest utakmica zaredom. Naučili smo lekciju, a ovoga puta Španjolci nam nisu mogli ništa.

Počeli smo kao iz snova , 10-0 za Hrvatsku i Španjolci moraju na minutu odmora. Pometeni su s terena u prvim minutama. Španjolci su se vratili, ali nisu mogli parirati našim igračima. Na kraju 24-12 nakon prve četvrtine.

Na poluvrijeme se otišlo s 32-27. Što je jako dobro za Španjolce. Približili su nam se pred kraj druge četvrtine, iskoristili pad koncentracije i vratili se u utakmicu.

U trećoj četvrtini vrlo je brzo sve stalo na svoje mjesto. Igrači Ante Nazora počeli su igrati bolju obranu i pred kraj smo ponovno imali preko 10 koševa razlike. U zadnju četvrtinu ušli smo sa 16 koševa prednosti. U posljednjoj četvrtini , odmah na početku dižemo na 20 koševa razlike. Da ne bi bilo zabune, Hrvatska dodaje gas i gazi Španjolce koji se ne mogu vratiti. Na kraju 25 koševa razlike i uvjerljiv ulazak među četiri najbolje momčadi Europe.

Bender je bio fantastičan kod Hrvatske zabivši 18 koševa uz 11 skokova. Ali naša moć je to što protivnik ne zna koga čuvati. Slavica je zabio 15 koševa, imao je i 10 skokova, Žižić je također zabio 15, Arapović je imao 12 koševa i 10 skokova, Mazalin je imao osam koševa, četiri skoka i sedam asistencija...

U polufinalu ćemo igrati s Turskom koja je dobila Latviju 78-53. Drugi polufinalni par čine Srbija i Grčka.

VIDEO

Eurobasket U-18, četvrtfinale:

  • Hrvatska - Španjolska 80-55
  • Turska - Latvija 78-53
  • Italija - Grčka 68-85
  • Srbija - Litva 83-67
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani