Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ljutiti Splićani: Klub im lagao, Savez im uzeo po 2.000 kuna

Ljutiti Splićani: Klub im lagao, Savez im uzeo po 2.000 kuna
1

Košarkaši Splita kojima je klub ostao dužan demantiraju da je postignut dogovor za skidanje blokade. Razočarani su i ponašanjem Saveza koji im je naplatio zaštitu

VIDEO

Cirkus na Gripama se nastavlja uoči početka prvoligaške košarkaške sezone. Igrači koji su postavili blokadu zbog dugovanja kluba demantirali su direktora Roberta Andrijića, koji je rekao da je blokada skinuta. 

Još ih je više razočarao Hrvatski košarkaški savez, koji im je uzeo po dvije tisuće kuna za zaštitu ugovora. 

- Zaštitili nas nisu, barem su dobro marendali na naš račun - stoji u priopćenju igrača Splita. 

"Poštovani,

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Obraćamo vam se da bismo demantirali izjave Roberta Andrijića u nekim medijima. 

Direktor KK Splita izjavio je sljedeće: "Skinuta nam je blokada na registraciju igrača. Uspjeli smo se dogovoriti s igračima zbog kojih je do blokade došlo." 

Moramo obavijestiti i javnost i upravu KK Split i Hrvatski košarkaški savez da je ova izjava jednog od čelnika kluba s Gripa apsolutna LAŽ! Nikakav dogovor s nama nije postignut, iako je, moramo biti iskreni, klub pokušao stupiti u kontakt s nama po tom pitanju. 

Međutim, zbog vrlo neugodnih iskustava iz prošlosti neki od nas nisu htjeli skinuti blokadu dok postupak predstečajne nagodbe ne bude okončan potpisivanjem na Trgovačkom sudu u Splitu

Prema članku 66 (stavak 9-13) Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, nagodba nije pravovaljana dok se ne potpiše na Trgovačkom sudu te ne vidimo razlog zbog kojega je blokada skinuta. 

Da budemo iskreni, ne čude nas pokušaji čelnika kluba da na bilo koji način, pa makar i ovako besmislen, pokušaju skinuti blokadu za registraciju novih igrača. 

Mogli su ovaj slučaj mnogo prije i bezbolnije privesti kraju da su kvalitetno odrađivali svoj posao. Ali još jednom su nam pokazali da ih inertnost kojoj su skloni ne vodi nikamo dobro.

Više od toga nas je iznenadila odluka HKS-a, jer očito nisu svjesni pogreške koju su napravili, a zbog koje bi mogli snositi i pravne posljedice. 

Na odluku ćemo se žaliti, ali i podnijeti tužbu radi toga što su u HKS-u svakom od nas uzeli naknadu od cca 2000 HRK za zaštitu ugovora, a zaštitili nas nisu. 

Ništa čudno, barem su dobro marendali na naš račun... Možda skupa s čelnicima splitskog kluba dok su dogovarali deblokadu.

Igrači koji još uvijek naivno misle da zakoni i propisi nešto znače"

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi