Obavijesti

Sport

Komentari 12

Mavsi promašili šut za pobjedu kod prvaka, Laker slomio nogu

Mavsi promašili šut za pobjedu kod prvaka, Laker slomio nogu
3

Počela je NBA sezona, a već u prvoj večeri košarkaška javnost mogla je vidjeti novu veliku utakmicu Anthonyja Davisa, 32 poena Jamesa Hardena i dramu u Teksasu

VIDEO

San Antonio Spursi započeli su obranu naslova prvaka kod kuće u susretu protiv susjeda iz Dallasa . Malo je nedostajalo da Mavericksi pokvare slavljeničku atmosferu u AT&T Centeru, ali trica Chandlera Parsonsa , velikog pojačanja iz Houston Rocketsa, odbila se od prvog obruča u posljednjoj sekundi utakmice.

San Antonio je pobijedio sa 101-100 , iako je igrao bez MVP-a lanjskog finala Kawhija Leonarda . Na njegovo mjesto uskočio je Marco Belinelli s 15 poena za 30 minuta igre. Tony Parker pogodio je sva svoja četiri pokušaja za tricu i završio s 23 poena, Manu Ginobili zabio je 20 ušavši s klupe, Tim Duncan imao 14 poena i 13 skokova, a Danny Green 13 koševa.

Kod Mavsa je Monta Ellis bio najbolji s 26 poena, Dirk Nowitzki pogodio je sedam od 11 šuteva i prikupio 18 koševa, a tragičar Parsons je uz 2/10 iz igre ostao na pet poena.

Randle slomio nogu

U Los Angelesu su Houston Rocketsi bez previše znoja pobijedili Lakerse sa 108-90 uz 32 poena Jamesa Hardena , 16 poena i 13 skokova Terrencea Jonesa te 13 poena i 11 skokova Dwighta Howarda . Kobe Bryant vratio se na parket s 19 poena uz 6/17 iz igre, a veći problem za Lakerse jest ozljeda Juliusa Randlea .

Ljevoruki 19-godišnjak slomio je desnu potkoljenicu u svojem prvom profesionalnom nastupu, nakon što je nezgodno doskočio poslije jednog prodora. Randle je bio sedmi izbor ovogodišnjeg drafta, predviđa mu se blistava karijera, ali pitanje je kad će se vratiti poslije teškog početka karijere.

Pelicansi dominiraju pod košem

Igrali su i Orlando Magic i New Orleans Pelicansi, a potonji su postavili zid pod svojim košem. Od Anthonyja Davisa očekuje se borba za titulu najkorisnijeg igrača lige, što je s 26 poena, 17 skokova i devet blokada sam najbolje najavio.

Pridružite mu i Omera Asika i njegovih 14 poena, 17 skokova i pet blokada i dobijete ukupno 40 poena, 34 skoka i 14 blokada centarskog para Pelicansa u pobjedi 101-84.

U noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu debitirat će obojica hrvatskih igrača u NBA ligi. Damjan Rudež s Indiana Pacersima dočekuje Philadelphiju, a Bojan Bogdanović s Brooklyn Netsima gostuje u Bostonu.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima