Obavijesti

Sport

Komentari 44

Nesuđeni Australac izabran za MVP-a, Teodosić u najboljih 5

Nesuđeni Australac izabran za MVP-a, Teodosić u najboljih 5
1

Kyrie Irving do prije dvije godine dvoumio se oko svojeg košarkaškog državljanstva. Htio je uzeti australsku putovnicu kako bi lakše došao do nastupa na OI u Londonu

VIDEO

Najbolji igrač Svjetskog prvenstva rođen je u Australiji. Nakon što je Kyrie Irving izabran za novaka sezone u NBA ligi 2012. godine, htio je nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu za Australiju, pa se u posljednji trenutak predomislio i odlučio da je ipak Amerikanac. 

Odluka mu se isplatila dvije godine poslije. S 26 poena i četiri asistencije predvodio je Amerikance u pobjedi 129-92 protiv Srbije u finalu SP-a, a za svoje doprinose u protekla dva tjedna nagrađen je priznanjem za najkorisnijeg igrača cijelog prvenstva. Odlična je to najava sezone za Irvinga koji će u dresu Cleveland Cavaliersa s LeBronom Jamesom loviti i naslov NBA prvaka. 

Bogdanović drugi strijelac SP-a

U najbolju petorku uz Irvinga su izabrani Miloš Teodosić, Nicolas Batum, Kenneth Faried i Pau Gasol. Iako su Litavci došli do polufinala i bili na dva poena od brončane medalje, nijedan njihov igrač nije zaslužio biti u idealnoj petorci. Gasol se tamo našao bez obzira na to što je Španjolska ispala u četvrtfinalu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bojan Bogdanović završio je SP kao drugi strijelac (21,2 po utakmici), iza Portorikanca Josea Baree (22,0), Ante Tomić bio je 13. skakač (7,2 po utakmici), Oliver Lafayette 16. asistent (3,7 po utakmici), a Dario Šarić 9. kradljivac (1,7 po utakmici). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića