Obavijesti

Sport

Komentari 18

Nezaustavljivi Golden State: Upisao je 19. pobjedu zaredom

Nezaustavljivi Golden State: Upisao je 19. pobjedu zaredom
6

Košarkaši Golden Statea upisali su 19. pobjedu u 19 utakmica svladavši Utah Jazz 106-103. Steph Curry je presudio utakmicu zabivši tricu pa dva slobodna bacanja

VIDEO

Golden State Warriorsi ne znaju za poraz od početka sezone, sinoć su stigli do 19. uzastopne pobjede svladavši Utah Jazz sa 106-103.

Stephen Curry je bio dobro čuvan većinu večeri i vodeći strijelac NBA je u tri četvrtine zabio "samo" 16 koševa, ali onda je u zadnjoj četvrtini u zadnjih šest minuta zabio deset koševa za ukupni učinak od 26.

Kod rezultata 101-101 51 sekundu do kraja, Curry je pogodio tricu za vodstvo Warriorsa. Rodney Hood je 14 sekundi kasnije pogodio koš kojim je približio Jazz na samo jedan razlike. Nakon što je Curry promašio tricu, Jazz je imao priliku za vodstvo, ali je Hood promašio tricu pet sekundi prije kraja, a Curry je pogodio dva slobodna bacanja kojima je zapečatio pobjedu. Gordon Hayward je promašio šut na zvuk sirene za kraj. Klay Thompson je dodao 20 pogodaka, uključujući četiri trice. Najučinkovitiji kod Jazza bio je Hayward s 24 pogotka.

VIDEO

Detroit Pistonsi su sinoć sa 116-105 bili bolji od Houston Rocketsa . Imali su šut iz igre 52.9 posto 35 posto trica. Bili su sjajni u prvom poluvremenu u kojem su zabili 64 koša, u trećoj su se četvrtini malo borili da bi u zadnjoj zabili 32 koša. Predvodio ih je Reggie Jackson s 31 pogotkom, pet skokova i osam asistencija, a Andre Drummond ke ubacio 24 koša uz 13 skokova. Kod Houstona najbolji je bio James Harden sa 29 koševa.

VIDEO

Boston Celticsi su prekinuli niz od tri poraza pobjedom od 105-95 nad Miami Heatom . Avery Bradley je zabio 25 koševa, a Jared Sullinger 17. Isaiah Thomas je dodao 16 dok su Jae Crowder i Amir Johnson ubacili svaki po 13 koševa za Boston. Dwayne Wade je predvodio Miami s 30 postignutih pogodaka, a Chris Bosh je zabio 21.

VIDEO

Atlanta Hawksi su sa 106-100 slavili protiv Oklahoma City Thundera . Paul Millsap je bio najbolji strijelac Atlante sa 26 koševa i 11 skokova,  Jeff Teague je dodao 25 koševa. Oklahomu, kojoj je prekinut niz od četiri pobjede, predvodio je Russell Westbrook s 34 koša, od kojih je polovicu zabio u zadnjoj četvrtini. Kevin Durant , koji je izabran za igrača tjedna Zapadne konferencije, zabio je 25 koševa za Thunder.

VIDEO

Rezultati:

  • Detroit Pistons - Houston Rockets 116-105
  • Miami Heat - Boston Celtics 95-105
  • Atlanta Hawks - Oklahoma City Thunder 106-100
  • Chicago Bulls - San Antonio Spurs 92-89
  • Milwaukee Bucks - Denver Nuggets 92-74
  • Utah Jazz - Golden State Warriors 103-106
  • Sacramento Kings - Dallas Mavericks 112-98
  • Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers 102-87
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica