Obavijesti

Sport

Komentari 7

Spursi preokretom u Memphisu došli na korak do velikog finala

Spursi preokretom u Memphisu došli na korak do velikog finala
1

U zadnjih 30 sekundi ušlo se sa 86:86, a Ginobili promašio je tricu za pobjedu. Pokušaj Memphisa nije realizirao Conley i otišlo se u produžetke gdje je briljirao Dunca

VIDEO

Košarkaše San Antonija još jedna pobjeda dijeli od plasmana u veliko NBA finale. U trećem susretu finala Zapadne konferencije pobijedili su Memphis u gostima sa 103-94 nakon produžetaka te u seriji poveli 3-0.

U pobjedu je "veliko trojstvo" ugradilo ukupno 60 koševa! Tony Parker postigao je 26, Tim Duncan 24, a Manu Ginobili 19 koševa. 

Utakmicu su bolje otvorili Grizzliesi i nakon 12 minuta vodili sa 29-13, a Spursi su stizali zaostatak i uspjeli smanjiti na minus četiri. Još jednom Memphis se odlijepio u trećoj četvrtini kada je vodio 61-52, no San Antonio je došao do samo pola koša zaostatka (65-64).

U zadnjih 30 sekundi utakmice ušlo se sa 86:86, a Manu Ginobili promašio je tricu za pobjedu. Pokušaj Memphisa nije realizirao Mike Conley i otišlo se u produžetke gdje je briljirao Duncan. Ubacio je tada sedam koševa i okrenuo susret u korist Spursa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Četvrta utakmica igra se u noći s nedjelje na ponedjeljak u Memphisu.

NBA doigravanje, treća utakmica finala Zapada:

Memphis - San Antonio 93-104, nakon produžetka (Conley 20k, 4a, Randolph 14k, 15s, Gasol 16k, 14s / Parker 26k, 5a, Duncan 24k, 10s, Ginobili 19k, 7s, 5a)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...