Obavijesti

Sport

Komentari 43

Nocioni: Hrvati, impresivni ste; Ukić: Ovo je velika stvar za nas

Nocioni: Hrvati, impresivni ste; Ukić: Ovo je velika stvar za nas
2

Napadački smo odigrali pametno. Utakmica je defenzivno mogla biti bolja, rekao je Jasmin Repeša nakon pobjede protiv Argentine. Nocioni je pohvalio našu selekciju

VIDEO

Zadovoljan sam jer smo dobili protiv velikog protivnika za nas vrlo bitnu utakmicu. Vidjeli ste u zadnjim sekundama, uvijek se može dogoditi da ta koš-razlika bude presudna. Utakmica je defenzivno mogla biti bolja , sve skupa jedna solidna, gledljiva i tvrda utakmica koja je na kraju zasluženo otišla na našu stranu, rekao je nakon pobjede nad Argentinom u drugom kolu košarkaškom SP-a izbornik Jasmin Repeša.

VIDEO

Hrvatska je uraganski otvorila prvu četvrtinu i poslije serije 7-0 u jednom trenutku imala i 11 razlike, ali je dozvolila Južnoamerikancima da se vrate na "minus dva", potom i povedu.

- Napadački smo odigrali pametnu utakmicu , možda smo u drugoj četvrtini i prvu minutu u zadnjoj četvrtini nije bilo dobro, ostalo je bilo dosta korektno - dodao je Repeša za HRT.

Roko-Leni Ukić bio je jedan od onih koji je potegnuo kad je bilo ključno. Iako nije zabio puno (osam poena), svaki je bio vrlo važan.

- Velika pobjeda. Mislim da je Argentina u zadnjih deset godina jedna od najboljih reprezentacija svijeta i iskusna momčad. Morali smo ostaviti svu energiju na terenu . Puno toga smo pogodili izvana, odigrali utakmicu na 90 poena i na kraju zasluženo dobili - izjavio je Ukić pa dodao:

- Nije lako igrati protiv njih. Izgrađen im je karakter, veliki su natjecatelji. Imaju pojedinca kao što je Scola koji je često najbolji na Fibinim natjecanjima (zabio 30 poena, op.a.). Bila je timska utakmica, svatko je pripomogao s nečim svojim.

Slijedi utakmica protiv Senegala (ponedjeljak, 12:30), a svi se slažu u jednom: Afrikanci su velika nepoznanica.

- Momčad je to koja može biti opasna , atletski iznimno neugodna. Odlika im je 20 napadačkih skokova po utakmici - kazao je Repeša, a Ukić na pitanje bi li nakon lekcije o podbačaju protiv Filipina sa Senegalom trebalo biti lakše, znakovito komentirao:

- Ne mogu to garantirati.

Nocioni: Hrvatska je impresivna

Andres Nocioni impresioniran je Hrvatskom. Argentinac je imao samo riječi hvale za našu reprezentaciju koja je u 2. kolu SP-a slavila s pet koševa prednosti protiv njegove momčadi

- Izgubili smo od ponajbolje momčadi Europe. Hrvatska ima sjajnu momčad, mladu, ali s puno potencijala. Fizički je impresivna - rekao je legendarni Argentinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba