Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Osvojite mjesto na odličnoj uskrsnoj radionici PINCAonica

Osvojite mjesto na odličnoj uskrsnoj radionici PINCAonica
1

Chef Saša Polojac pripremat će najfinije uskrsne pogače, radionica će se održati 17. ožujka u 18h u Miele Centru, a Gastro.hr osigurao je mjesto za pet čitatelja

VIDEO

Za Uskrs vam Gastro.hr poklanja radionicu na kojoj ćete usavršiti pripremu omiljene uskrsne poslastice - pince. Pet čitatelja s pratnjama družit će se s nama na uskrsnoj radionici kuhanja PINCAonica. Kako samo ime govori, naši blogeri i chef Saša Polojac pripremat će najfinije uskrsne pogače. Nakon brojnih uspješno odrađenih radionica, ovog puta se okrećemo tradiciji jer želimo konačno otkriti tajnu dizanog tijesta najdraže nam pince. Radionica će se održati 17. ožujka u 18h u Miele Centru, a mi smo osigurali mjesto za pet naših čitatelja i njihove pratnje. 

Sve što trebate je u komentaru odgovoriti na nagradno pitanje: Zašto volim pincu? Prijave traju do 15. ožujka, a dobitnike ćemo objaviti 16. ožujka ujutro. Osim što ćete saznati sve trikove pripreme pince, očekuje vas i di-go poklon paket bez čijeg kvasca priča ne bi bila ista. Paket se sastoji od di-go vrećice za shopping, di-go kuharice (50 recepata za slana i slatka tijesta), kemijske olovke i 3 vrećice di-go slatkog kvasca za kolače.  

Za dobru pincu najvažniji je dobar kvasac, a di-go kvasac za kolače savršen je izbor. Posebnost novog di-go kvasca za kolače osmotolerantan je soj kvasca posebno namijenjen izradi slatkih tijesta jer se bolje snalazi u okruženju s više šećera, kolač se brže diže, aromatičniji je i rahliji. Možete ga pronaći u svježem obliku (40 g) ili instant suhom (vrećica 8 g). Novi di-go kvasac za kolače garancija je rahlog i ukusnog kolača, toćno onakvog kakvog se sjećate iz djetinjstva. Bolje se snalazi u okruženju s više šećera, kolač se brže diže, aromatičniji je i rahliji, što garantira uspjeh našoj uskrsnoj PINCAonici. 

U srcu Miele Center smještena je aktivna kuhinja sa potpuno funkcionalnim Miele uređajima. Vrata Miele kulinarskih radionica su otvorena svima koji žele naučiti pripremati i stvarati rapsodiju okusa i mirisa. Jedinstvena prilika da krenete od početka ili da usavršite svoje kulinarsko umijeće te zadivite ukućane, prijatelje i goste pripremom savršenog obroka. U Miele školi kuhanja možete odabrati savršeni spoj radionica koje najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama. Počevši od samih osnova tehnike i obrade namirnica ili raznih tematskih cjelina, izaberite svjetsku kuhinju koju ste oduvijek željeli posjetiti.

Obećajemo vam ugodan prostor, dobro društvo i najfinije pince za degustiranje! 

Više pogledajte na Gastro.hr. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti