Iskoristite sezonu lubenica za nezaboravno, nesvakidašnje roštiljanje. Svi koji su probali lubenicu sa žara kažu da je odlična, a roštilj nakon pečenja ostaje čist...
VIDEO TUTORIAL
Pogledajte kako lubenicu peći na roštilju i oduševiti društvo
Ljeto i godišnji odmor je prava prilika za malo gastronomske avanture. Lubenicu jedemo svakoga dana na isti način, razlika je eventualno u načinu rezanja i čišćenju ili ne od koštica. Oni koji su je probali ispečenu na roštilju, kažu da je odlična.
Pogledajte u kratkom i zabavnom videu kako to izgleda:
VIDEO
Nekoliko savjeta iz videa:
- Izaberite lubenicu sočnu i slatku.
- Pripremite žar kao za klasični roštilj.
- Prerežite lubenicu na četiri dijela i izrežite svaki tako da dobijete trokutiće. Šnite neka budu široke oko dva centimetra.
- Pecite ih sa svake strane oko minute.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku