U novom broju otkrivamo 16 recepata za sendviče iz cijelog svijeta, kako rižom obogatiti ljetne salate ili nadjeve za povrće i donosimo sve o gozbi na antički način
Riža na sve načine i maštoviti sendviči u novom Skuhatćute
Novi broj gastromagazina Skuhatćute donosi maštovite recepte s rižom. Kušajte arancine - punjene talijanske loptice s mljevenim mesom, pripremite savršeni rižot ili španjolsku paellu. Rižom obogatite ljetne salate, iskoristite je kao podlogu za quiche ili nadjev za povrće.
U specijalu otkrivamo 16 recepata za sendviče iz cijelog svijeta. Možete ih ponijeti na plažu, izlete u prirodu ili razveseliti goste na zabavi. Uz wrapove od tortilja, tople sendviče ili pohanu piletinu - uživanje je zajamčeno.
Na Festivalu soli u Ninu saznali smo kako pripremiti gozbu na antički način zahvaljujući receptima poznatog chefa Dine Galvagna, a poželite li se zasladiti tu su kremaste kocke s biskvitom od tučenih bjelanjaka i keksima blogerice Tamare Novaković.
Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom.