Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Slasni ljetni deserti, lisnato te musake u novom Skuhatćute

Slasni ljetni deserti, lisnato te musake u novom Skuhatćute
10

Novi broj otkriva sve tajne brzih i slasnih jela od lisnatog tijesta, donosi brojne ideje za posluživanje lubenice te vas uvodi u čaroban svijet deserata od čokolade i voća

VIDEO

U novom broju magazina Skuhatćute inspirirajte se idejama za brzi ručak na bazi lisnatog tijesta i pripremite mesnu ili vegetarijansku pitu, tart ili ukusne rolice.  

Ako ste možda raspoloženi za udaljene kuhinje, podsjećamo vas na meksičke tortille - brz, ukusan i zasitan zalogaj za koje nadjev ovisi o onome što u tom trenutku imate u hladnjaku i koliko vam radi mašta.  

Nakon ručka toplo popodne rashladite lubenicom. No umjesto da je samo poslužite narezanu na kriške, saznajte što sve možete napraviti s ovom kraljicom osvježenja.

U specijalu donosimo 16 recepata za zavodljive deserte od voća i čokolade. Izbor voća je velik - od bobica do smokava, a poslužite ih uobličene u torte, brownieje ili nezaobilazan sladoled. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Donosimo vam i ideje za korištenje borovnica - ovim zdravim bobicama obogatite ledene likere, napitke i kolače.  

Ako vam sve to nije dovoljno, donosimo i priču o osvježavajućim jogurt-kockama s limunom koje će oduševiti i najzahtjevnije desertoljupce. 

U novom broju magazina Skuhatćute saznajte sve što ste uvijek željeli znati o grčkom klasiku koji se udomaćio u cijelome svijetu. Riječ je, naravno, o musaki, a osim na uobičajen način otkrijte kako je sve možete pripremiti.  

 Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo. Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak