Pripremajući se za Uskrs, Skuhatćute donosi sve o šunki u kruhu, otkriva jednostavne trikove za dekoriranje muffina te zdrava jela od ribe i povrća
Šunka u kruhu - najslasnija je zvijezda novog Skuhatćute
U novom broju magazina za uživanje u hrani otkrivamo sve što treba znati o tradicionalnoj blagdanskoj šunki u kruhu. Novinarka i zaljubljenica u kuhanje Ivana Matić pokazala nam je korak po korak sve tajne pripreme te vrhunske delicije. Tu su i recepti za pečenje glazirane šunke te one u lisnatom ili integralnom tijestu.
Prikupili smo jednostavne trikove za dekoriranje slatkih uskrsnih muffina, savjete za topljenje čokolade i izradu čokoladnih jaja... Uz malo mašte lako je izraditi gnijezda od slanih štapića ili tjestenine - dovoljno ih je preliti glazurom te ukrasiti šarenim pisanicama.
Pripremajući se za Uskrs, otkrili smo sve slasti janjetine - od krune do peke ili kotleta u hrskavoj korici, sve kombinacije su dobitne. Skuhatćute donosi i zdrava jela od ribe i povrća, veličanstvene umake te obilje ideja za najraskošniji uskrsni stol.
Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.