Obavijesti

La Croa poklon! Set vrhunske kozmetike za njegu kose

La Croa poklon! Set vrhunske kozmetike za njegu kose
8

Ako koristite kvalitetne proizvode, svakodnevno održavanje kose bit će lakše, jednostavnije i jeftinije jer će kosa biti zahvalna, a frizura će uistinu biti najljepši ukras!

Kosa zahtijeva njegu kvalitetnim formulama čiji sastojci prodiru duboko u vlas te je čine snažnom i sjajnom. Osim toga, kosu treba održavati kod frizera, kraćenjem vrhova jer ako su uništeni, gubi se forma pa ona djeluje znatno lošije, čak i ako je korijen sasvim zdrav. Uz to, kosu njegujte i kod kuće suhim uljima, maskama, regeneratorom i, naravno, kao osnova, odličnim šamponom. Zato preporučamo da isprobate i poklonite dragim osobama La Croa poklon kutiju vrhunske kozmetike za njegu kose.  Stručnjaci neprestano upozoravaju na to da je dobro koristiti sve proizvode iz iste linije jer se na taj način sinergijski učinak svake formule višestruko pojačava. 

Linija La Croa izvanredno pospješuje oporavak kose nakon godišnjeg odmora i općenito boravka na suncu, makar se radilo o slučajnom sunčanju dok šećete gradom. Dakle, da biste bili sigurni da vaša kosa ima kontinuiranu njegu, najbolje je ove izvrsne formule koristiti tijekom cijele godine.

La Croa - liniju vrhunskih proizvoda ekskluzivno možete pronaći u Müller prodavaonicama.

La Croa hranjivo ulje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Suho ulje od marokanskog ulja argana, zatim makadamije, lana i mrkve izvrsno pomaže pri raščešljavanju, ne ispire se te se nanosi na suhu ili ručnikom osušenu kosu. Napominjemo da se ovo ulje može aplicirati na cijelu dužinu, ne samo na vrhove, upravo zbog posebne formulacije koja rezultira mekom, prekrasnom i podatnom kosom visokog sjaja. Ujedno je i hrani pa ona uvijek djeluje gušće i zdravije. Ako kosi treba dodatna njega, ulje možete umiješati u masku i nanijeti ga zajedno. Taj će pakung i ljeti i zimi oživjeti čak i suhu, uništenu kosu. Ljeti nakon mora i cijelog dana na suncu, a zimi umornu od promjena temperature u okolini te isušenog zraka u prostorijama. Ako su vrhovi oštećeni, prva pomoć može biti i nanošenje ulja na njih, no dugoročno, ispucane vrhove treba skratiti.

La Croa hranjiva maska

Gusta, vrlo mekana i ugodna maska neodoljiva mirisa po arganu i makadamiji, uz dodatak lana, keratina i vitamina B5, pomaže revitalizaciji svih tipova kose. Maska iznimno hidratizira i oporavlja vlas, nakon toga je kosa bujnija, sjajna i vidno revitalizirana. U masku se može umiješati i ulje ako je riječ o iznimno oštećenoj, bojenoj kosi. Ne zaboravite je ostaviti na mokroj kosi barem 5 do 10 minuta, a ako je koristite s uljem, možete je držati i do 20 minuta kako bi se ona u potpunosti oporavila. Ispire se mlakom vodom. Maska se nanosi nježnim masažnim pokretima od vlasišta prema vrhovima. Bojena kosa koja je tretirana kemikalijama treba ovu masku jedan do dva puta tjedno – promjena je odmah vidljiva, a korištenjem kosa postaje sve mekša i ljepša te podatnija za svakodnevno stiliziranje.

La Croa šampon

Šampon prekrasnog mirisa ulja argana i makadamije, obogaćen keratinom, proteinom pšenice i ekstraktom hmelja. Iznimno njeguje kosu te je odličan i za svakodnevno pranje. Hidratizira i hrani kosu od korijena do vrhova. Želite li zdravu i sjajnu kosu, ovaj šampon će zasigurno riješiti vaše probleme sa suhim i beživotnim vlasima – iznimno je učinkovit jer su sastojci prirodni i vrlo kvalitetni.

La Croa regenerator

Formula obogaćena uljem argana i makadamije, pantenolom i proteinima svile. Ne otežava kosu, nego je čini mekanom i podatnom. Može se koristiti nakon svakog pranja šamponom jer iznimno brzo regenerira čak i jako oštećenu kosu. Hidratizira, ne otežava kosu te ima vrlo mekanu, kremastu teksturu. Nakon korištenja raščešljavanje i stiliziranje je osjetno lakše i ugodnije. Preporučamo držati na mokroj kosi do dvije minute, a nakon toga lagano isprati.

Više informacija potražite na web stranici La Croa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu