Obavijesti

Lifestyle

3 odlične ideje za bezbrižno zimsko putovanje

3 odlične ideje za bezbrižno zimsko putovanje
1

Početkom nove godine počinje i masovni egzodus Hrvata u najpoznatija skijališta preko granice, ali i u druge destinacije

Gdje god krenuli, važan je osjećaj sigurnosti i bezbrižnosti kako bi uživali u odmoru ili rekreativnom skijanju. Također, vrlo je bitno paziti i na troškove putovanja. Donosimo vam nekoliko ideja kako na putovanje što jeftinije i što bezbrižnije:

Pažljivo birajte termin putovanja

Povoljne ponude mogu se naći prilikom ranih ili last-minute rezervacija. Ako ste korisnik Mastercard® kartica, od 1. do 28. veljače 2017. posjetite poslovnicu Atlasa petkom jer tako možete ostvariti 10% popusta na osnovnu cijenu bilo kojeg aranžmana. First-minute ponuda Collegium putovanja na KnockOut Snow Closing 2017. vrijedi do 1. veljače, a tako ostvarujete 300 kn popusta prilikom plaćanja Mastercard i Maestro karticom. Za ljubitelje toplijih krajeva, u Atlasovoj ponudi je i trodnevno putovanje u Marrakech (Maroko) od 24. do 26. veljače, a plaćanjem putovanja Mastercard karticom u razdoblju od 15. do 31. siječnja možete iskoristiti popust od 300 kn! Redovna cijena aranžmana po osobi je 3.460 kn, dok zrakoplovne pristojbe iznose 890 kn. Svakako požurite s odlukom jer popust dobiva prvih 50 kupaca! Podsjećamo da se popusti u Atlasu nastavljaju i u veljači, tijekom koje se svakog petka za plaćanje Mastercard karticom ostvaruje 10% popusta na bilo koje putovanje.

Umjesto gotovine ponesite svoju karticu

Ne opterećujte se time koliko gotovine morate uzeti na put. Kartice su prihvaćene prilikom kupnje vinjete te u restoranima i trgovinama uz autocestu, ali i na skijalištima. Također, plaćanje karticama na POS aparatima je većinom bez naknade, a u slučaju da ne možete platiti karticom, podizanje gotovine na bankomatima je u mnogim slučajevima također bez naknade. Zbog povoljnijeg tečaja kojeg banke nude, isplativije je vršiti transakcije preko kartica, nego gotovinom mijenjati valutu u mjenjačnici.

Povoljnije ski-karte u Sloveniji

Slovenija je često odredište hrvatskih skijaša, što zbog blizine, a što zbog nižih cijena u odnosu na neke od popularnijih destinacija u Austriji, Italiji ili Francuskoj. Za sve korisnike Mastercard kartica od 2. do 30. siječnja 2017. godine na skijalištima Krvavec, Cerkno, Kranjska Gora i Mariborsko Pohorje od ponedjeljka do petka ostvarujete 15% popusta na kupnju dnevnih ski-karata te dobivate kupon za besplatni čaj.

 

Advertisement

Advertisement

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Opet stižu zahlađenje i snijeg! Kamo pobjeći za vikend?
TOP ZIMSKE DESTINACIJE

Opet stižu zahlađenje i snijeg! Kamo pobjeći za vikend?

Meteorolozi su najavili kako će i u narednom periodu temperature u većem dijelu Europe biti ispod nule pa je pravo je vrijeme da isplanirate put u neku od susjednih zemalja, time više što je za središnju Europu najavljen i snijeg.

Nikada niste bili na skijanju? Evo 5 razloga zašto reći da
ZAŠTO NE?

Nikada niste bili na skijanju? Evo 5 razloga zašto reći da

Iskusni skijaši tvrde da je skijanje način života što potvrđuje sve veći broj zaljubljenika u bijeli sport.
Izabrali smo top 5 zimskih odmorišta koje vrijedi posjetiti
JOŠ STIGNETE

Izabrali smo top 5 zimskih odmorišta koje vrijedi posjetiti

Posljednje skijaške pripreme opasno su u tijeku dok se sarme nakuhavaju, a za vas smo odabrali najbolje od skijališta u Austriji, Sloveniji i Italiji