Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Bik će doživjeti veliku ljubav, a moguće je i trajno preseljenje

Bik će doživjeti veliku ljubav, a moguće je i trajno preseljenje
4

Prva polovina godine donosi priliku za putovanja ili preseljenje, druga polovina prekrasne ljubavne trenutke, a u kolovozu bi mogli doživjeti najveću ljubav dosad

VIDEO

Jupiter će se sve do kolovoza kretati vašim poljem obiteljskih odnosa i tjerati vas da puno radite, prihvaćate odgovornosti i mijenjate životne navike. Pri tom će biti važno da se pomirite s prošlošću ili dopustite nekim okolnostima i ljudima da u vašem srcu i mislima budu zaboravljeni. Vrijeme je za nove početke, a to bi vam ova godina i mogla donijeti. Saturn će se smjestiti u vaše 8. polje pa ćete najviše baviti svojom, ali i partnerovom financijskom situacijom. 

Možda ćete se odlučiti na štednju, dignuti zajam ili prodati nešto od nekretnina. Neki među vama mogli bi se odseliti živjeti na novu adresu, ili ćete raditi veće stambene zahvate u svome domu. Intuicija će vam biti nevjerojatno izražena, što će vam biti od pomoći kod donošenja bilo kakvih odluka. Nove ljubavi vas očekuju već u veljači, ožujku i travnju pa će danima osamljenosti doći kraj. 

Ni svibanj vas neće iznevjeriti, no zato u ljubavi pripazite rijekom ljetnih mjeseci – ljubomora i nepovjerenje mogli bi dovesti do prekida nekih veza ili zahlađenja u braku. No sve će to biti kratkotrajni poremećaji, jer od 12. kolovoza pa do kraja godine Jupiter ulazi u vaše polje ljubavnih odnosa i donosi vam emotivnu sreću i mir. Mnogi će u drugoj polovini godine sresti osobu koja će im jako odgovarati, pa bi sve veze koje nastanu u tom razdoblju mogle biti one prave. Brakovi i veze će biti stabilnije, a u poremećene odnose vratit će se mir. Kod žena će biti povećana mogućnost trudnoće pa će se mnoge Bikice razveseliti majčinstvu. 

I na poslovnom planu će vam jako dobro ići – odličan start imat ćete već u ožujku i travnju, kada ćete biti originalni i puni ideja, a srpanj i kolovoz donose financijsko poboljšanje. Oni koji se bave umjetničkim poslom, rade s djecom te obrazovni radnici bit će jako uspješni, a estradnim će zvijezdama porasti popularnost. Ljetne mjesece svakako iskoristite za odmor jer ćete biti skloniji stresu i umoru, a na zdravlje valja pripaziti već u siječnju te u travnju i svibnju. Tražite li posao ili se nadate promaknuću, angažirajte se tijekom jesenjih mjeseci kada ćete biti posebno nadahnuti i puni samopouzdanja. Od 16.6. do 18.9. Saturn se ponovno vraća u Škorpiona – u tom ćete razdoblju morati riješiti neke neriješene situacije iz svoje prošlosti! Hrabro se suočite sa situacijama koje ste izbjegavali. 

Zdravlje

Pripazite tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci. Previše ćete raditi i biti jako osjetljivi, a pripazite na osjetljivo grlo, glasnice i štitnu žlijezdu.

Posao

Ovo će biti godina u kojoj ćete bez zastoja ili većih napora pokazati što znate i što umijete. Posebno će umjetnici biti puni inspiracije.

Ljubav

U drugoj polovini godine pratit će vas velika ljubavna sreća. Ako ste sami, što više izlazite kako biste mogli upoznati svoju srodnu dušu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku