Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Bik u 2013. treba pripaziti na svoje fizičko i psihičko zdravlje

Bik u 2013. treba pripaziti na svoje fizičko i psihičko zdravlje
4

U novoj godini Bikove očekuju problemi s probavom, pad imuniteta, preporučuje im se provjera rada štitnjače, a godit će im vježbe opuštanja ili pak autogeni trening

VIDEO

Ljubavni život u 2013.

Godina koja je pred vama unijet će zbrku i neizvjesnost u vaš ljubavni život. O vama ovisi hoćete li nadolazeća iskušenja prihvatiti kao priliku za napredak ili ćete, nespremni za nove početke u oazama lažne sigurnosti potražiti utjehu i spas. Da biste što prije učvrstili svoj brak ili vezu, već u veljači mirno i staloženo rješavajte probleme. Izbjegnite svađe i ljubomoru pa većih turbulencija neće biti. Iz tih ćete svađa izaći puno zreliji i mudriji, s mnogo izgrađenijom osobnošću i poimanjem vlastite, ali i tuđe slobode.  

Tako smireni, u svojem biste ljubavnom i bračnom odnosu mogli uživati tijekom ožujka, travnja, svibnja i lipnja. Pozitivan Jupiterov utjecaj u drugoj polovini godine bit će zaslužan za poznanstvo s nekim tko je vrlo elokventan i zanimljiv, a susret se može dogoditi na putovanju, u školi, studiju i sl. Kolovoz će biti pozitivna prekretnica za mnoge među vama, pa će brakovi procvjetati, a mnogi se samci zateći u željenom zagrljaju. Manja kriza moguća je od 12. do 7. 10. – morat ćete biti tolerantniji prema partneru.

Posao i karijera u Novoj godini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izbjegavajte sumnjiva poslovna partnerstva i pretjerano izlaganje javnosti, jer će biti povećana mogućnost sukoba s okolinom. Budite na oprezu osobito ako se bavite politikom, jer biste mogli steći poveći broj neprijatelja. Zastoji tijekom proljeća raspirit će vaše ambicije, pa ćete radom i trudom u drugoj polovini godine doći do odličnih rezultata. Mnogi od vas bi se mogli odlučiti za promjenu radnog mjesta, usavršavanje ili stjecanje dodatnog obrazovanja, a oni najhrabriji među vama mogli bi se tijekom srpnja, kolovoza ili prosinca otisnuti u inozemstvo. 

Mnogo ćete raditi na svom obrazovanju, educirati se, pohađati tečajeve, polagati ispite ići na stručne seminare. Vaše znanje i rad visoko će se cijeniti, pa ako želite napredovati ili se izboriti za povlastice, punom parom u poslovne pobjede krenite tijekom svibnja, srpnja i rujna. Manja stagnacija očekuje vas u drugoj polovini travnja, kolovozu, listopadu i studenome. 

Zdravstveno stanje

Siječanj i početak veljače neće vam biti sjajno razdoblje. Nepovoljna Marsova energija upozorava na mogućnost infekcija, povišene temperature i nezgoda. Općenito u cijeloj 2013. godini vodite pojačanu brigu o zdravlju, jer će vam Saturn smanjiti imunitet te vas činiti podložnima raznim poremećajima. Vodite računa o štitnoj žlijezdi i svim žlijezdama s unutarnjim lučenjem. 

Savjetujemo vam mnogo vitamina i minerala. Na zdravlje pripazite od 12.3. do 20. 4. te u svibnju, rujnu i prvoj polovini listopada. Izvrsno ćete se osjećati tijekom veljače, prve polovine ožujka, u srpnju i kolovozu te od 16. 10 do 7. 12. Čuvajte probavu, posebice ako patite od čira na želucu. Godit će vam vježbe opuštanja, autogeni trening, meditacija i slično.

 Najbolji dani u godini: 11. siječnja, 11. ožujka, 10. svibnja, 8 . srpnja, 5. listopad

Najgori dani u godini: 10. veljače, 25. travnja, 21. kolovoza, 18. listopada, 17. studenoga

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje