Obavijesti

Lifestyle

Komentari 59

Bikini za svaki oblik tijela: Ovi komadi su savršeni baš za vas

Bikini za svaki oblik tijela: Ovi komadi su savršeni baš za vas
1

Figuri pješčanog sata najviše će odgovarati vintage bikiniji jer će idealno istaknuti njihove obline. Oblik jabuke treba izbjegavati tanke naramenice jer će vizualno djelovati veće

VIDEO

Pet je najčešćih oblika tijela - pješčani sat, jabuka, trokut, obrnuti trokut i atletska građa. Kako bi izabrali za sebe savršen bikini, potrebno je dobro poznavati svoj izgled tijela. Tako ćete moći iskoristiti sve svoje prednosti i sakriti eventualne nedostatke. 

Oblik pješčanog sata

Pješčani sat ima izražene grudi i bokove te uzak struk. Zbog lijepe građe može nositi više različitih vrsta bikinija, ali zbog punijih grudi može imati problema s pronalaženjem odgovarajuće potpore. 

Za vas su idealni vintage bikiniji s visokim strukom u donjem dijelu i dobrom potporom za grudi. U njima će vaše obline odlično doći do izražaja, a vi nećete strahovati da će vam nešto "ispasti". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izbjegavajte: kombinirati različit gornji i donji dio jer u njima vaše tijelo može djelovati disproporcionalno. 

Jabuka

Jabuka ima puniji gornji dio - grudi, struk i guzu. Za vas su savršeni jednobojni gornji dijelovi kombinirani s donjim dijelovima zanimljivog uzorka. To će odvratiti pozornost od grudi. Deblje naramenice učinit će vaša ramena manjima, a uz to vam i biti puno bolja potpora od tankih. Budući da su vam noge adut istaknite ih visoko rezanim nogavicama. 

Izbjegavajte: Tanke naramenice. Zbog njih ćete djelovati veće. 

Trokut

Trokut - u gornjem dijelu tijelo im je uže, a u donjem šire. Birajte komade koji će privući pozornost prema gornjem dijelu.

Grudnjaci u veselim bojama ili sa šarenim printom kombinirani s donjim dijelom u jednoj boji savršen su par za vas. S obzirom na lijepu figuru možete komotno izabrati i izazovan dekolte. Visoko rezane gaćice istaknut će vaš ali struk.

Izbjegavajte: dječačke gaćice. Učinit će vaše bokove još širima. Prešaren print također treba izbjegavati na bokovima jer želite privući pozornost na gornji dio tijela.

Obrnuti trokut

Obrnuti trokut je u gornjem dijelu tijela širi, a u donjem uži. Grudnjaci s dobrom potporom za vas su nužnost. Potražite one s punjenjem, žicom i debljim naramenicama, a odličan izbor su i topovi s produženim dijelom ispod grudi koji će osigurati dodatnu potporu. Volani ili remenčići na donjem dijelu uravnotežit će izgled vaše figure. 

Izbjegavajte: grudnjake bez naramenica. Ne pružaju vam dovoljnu podršku. 

Atletski tip

Atltetski tip građe naziva se još i dječačkim. Kako bi stvorili iluziju oblina posegnite za volanima i zanimljivim uzorcima. No ako imate dugačak torzo izbjegavajte jednodijelne badiće. Trokuti su savršeni sa stvaranje oblina. 

Izbjegavajte: grudnjake bez naramenica. Učinit će vaš gornji dio još ravnijim.

Pogledajte u infografici idealne badiće za vaš oblik tijela:

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru