Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Bikove čeka povlašteni status u društvu i osvajat će šarmom

Bikove čeka povlašteni status u društvu i osvajat će šarmom
4

Zavodit ćete partnera, a i seksualni apetiti bit će vam u porastu. Češće ćete biti intimni s voljenom osobom, pri čemu se druga strana sigurno neće buniti

VIDEO

Sve do 18. srpnja bit ćete u kovitlacu ljubavnih problema. Možda ste se udaljili od partnera ili su neke druge okolnosti pridonijele zahlađenju odnosa. No nakon tog datuma ulazite u odlično ljubavno razdoblje u kojem će mnogi vaši  ljubavni snovi biti ostvareni. Venera u naklonjenom znaku Djevice od 19. do 31. srpnja  unijet će mnogo šarma i ugode u ovaj mjesec, osobito travanjskim Bikovima. Osvajat ćete svojom druželjubivošću i neposrednošću, a i popularnost će vam porasti. 

Zahvaljujući ugodnim Venerinim energijama imat ćete povlašten status u društvu, na poslu i u partnerovu srcu. Iako će povremene probleme raditi Merkur, zbog čega će u komunikaciji s partnerom dolaziti do blokada i nerazumijevanja, na manjak strasti i romantike nećete se moći požaliti. Zavodit ćete partnera, a i seksualni apetiti bit će vam u porastu. Češće ćete biti intimni s voljenom osobom, pri čemu se druga strana sigurno neće buniti. Ipak, pripazite cijeli mjesec kada Saturn može unijeti komunikacijske nesporazume pa ako postoji kakav probleme, rješavajte ga odmah. Tako ćete izbjeći potencijalne napetosti.Pred samcima su dani velikih ljubavi i nezaboravnih osjećajnih trenutaka. 

Venera će boraviti u vašem polju ljubavnih odnosa, što je astrološki pokazatelj zasnivanja novih veza. Stoga nemojte srpanj provoditi sami u svojoj sobi, nego izlazite i aktivnije se uključite u društvena zbivanja. Posjetite bazene, organizirajte izlete, a ako ste na moru, uživajte u plesu, dobrom jelu i kapljici. Ne odbijajte pozive za izlaske jer nikad ne znate gdje koga možete upoznati. Mogla bi vas privući osoba bliska vašem ljubavnom idealu, netko s kime ćete se odmah privući. Možda će u početku postojati neke barijere koje će vas ometati da odnosu date energiju i smjer, no budete li ustrajni trud će vam se isplatiti.  

U kolovoz biste mogli zakoračiti zaljubljeni preko ušiju. Zahvaljujući Marsu u Raku, borbenog ste duha i spremni na nove početke. Završite projekt koji ste započeli, realizirajte ideje o kojima razmišljate, motivacije i energije vam neće nedostajati. Pripremite se na povećan angažman i porast zahtjevnih radnih zadataka. Radit ćete mnogo, često premoreni dolaziti kući i već planirati sutrašnji dan. 

Radit ćete s puno ljudi i gomilom papira te češće putovati. No mogući su nesporazumi s kolegicama i šeficama – s ženama se ovaj mjesec nikako nećete moći sastaviti.No bit ćete jako vrijedni, ali i uspješni, osobito od 8. do 23. srpnja. Mnoge kolege bit će na godišnjem odmoru pa će vam goditi manja frekventnost na radnom mjestu. No ubrzani radni tempo odgovarat će vam u potpunosti. Bit ćete snalažljivi i kreativni pa će osobito plodno poslovati umjetnici. No ni ostali neće zaostajati -  znat ćete odrediti prioritete te energiju trošiti na poslove do kojih vam je najviše stalo. Unatoč umoru, bit ćete zadovoljni svojim poslovnim rezultatima i napretkom. 

Nudit ćete svoje usluge i proizvode ili će vas drugi tražiti i predlagati vam suradnju. Nastojte poštivati rokove, uredno odlagati dokumente i ne kasnite na dogovore. Najnapornije bit će vam od 24. srpnja pa do kraja mjeseca, kada će Merkur u Lavu unositi poslovnu pomutnju. Odgovori koje očekujete neće stizati, rokovi se neće poštivati, a kolege se neće držati dogovora. Sporije ćete poslovati ne zato što vi tako želite, nego zato što će se okolnosti tako posložiti. Stoga udvostručite oprez kako biste na vrijeme detektirali vlastite propuste. 

Dobar Marsov utjecaj dat će vam cijeli mjesec obilje fizičke energije. Bit ćete neumorni, skloni izlascima i zabavama do zore. Odlično ćete podnositi poslovni stres i sve psihofizičke napore.  Jedinu smetnju može vam raditi nešto slabija koncentracija potkraj mjeseca. Izbjegavajte prehlađene ljude kako i vi ne biste nešto od toga dobili. Nemojte zanemariti šetnje jer će vam da razbistriti um.

Ljubav preko cijelog ljeta

U srpnju će vam Venera pokloniti poseban sjaj u očima, pa ćete zablistati i zavoditi samozatajnim šarmom. Upravo ta seksepilna suzdržanost bit će vaš čarobni štapić kojim ćete neodoljivo privlačiti suprotni spol. Budete li boravili na moru, dotjerajte se, iziđite u disko klub - osvojit ćete mnoga srca suprotnog spola. Nije isključeno da obnovite vezu koju ste nedavno prekinuli, shvativši da svog partnera još uvijek volite. S njim biste mogli otići na nezaboravno ljetovanje. Nepovoljni planetarni utjecaji potkraj srpnja  dovest će do kratkog spoja u komunikaciji s partnerom, pa ćete jedno drugog vidjeti u novom ruhu. Nećete se moći dogovoriti oko odredišta za ljetovanje ili odgoja djece, a ako ste u vezi bit će vam teško prihvatiti činjenicu da partner ima i svojih mana. Budete li strpljivi i izbjegli radikalne odluke shvatit ćete da ste dobro postupili, jer dani u kolovozu i rujnu donose smirenje u poremećenim odnosima. Iako rujan slovi kao mjesec s kojim ljeto simbolično završava, vatra u vašem srcu pokazat će da to nije tako. Baš vam taj mjesec donosi veliku ljubav, trudnoću ili pomirenje s nekim koga nikad niste preboljeli.

S kime ćete ovog ljeta doživjeti strast?

Na vašoj top listi najseksi zodijačkih znakova nalaze se Rakovi i Djevice. Uz njih ćete se najbolje opustiti, a oni su ti koji će znati kako u vama probuditi vulkan strasti. Nježnost Raka će vas izluđivati, a strastveno Djevičino šaputanje na uho izazivati valove strasti.

Koga izbjeći?

Obavezno Lava jer ste previše samostalni da biste podnosili njegovu nadmoć, čak i u krevetu. Također i Vodenjak s kojima ćete imati težak odnos. Vi ste ljubomorni i posesivni, a Vodenjak voli slobodu i nesputanost.

Seks

Zajednički izlasci s partnerom odagnat će dosadu i jačati potrebu za zagrljajima i iskazivanjem osjećaja. Bit ćete jako zavodljivi, pa možete očekivati veliku naklonost.

Posao

Pokrećete li privatni posao ili novi projekt, uspjet ćete u svojim naumima. Bit ćete uporni i puni entuzijazma te ispoljavati zavidne rezultate.

Zdravlje

Bit ćete odličnog zdravlja za što će se pobrinuti Mars. Od Venere stiže manji pad raspoloženja, ali to će biti prolazno. iskoristite blagodati plivanja i ronjenja.

Obitelj

Odlično ćete se slagati s ukućanima. Razgovori o trudnoći, odgoju ili načinu na koji doživljavate partnera, čvrsto će vas povezati.

Novac

Zaradom ćete biti zadovoljni. Nije isključena ni mogućnost povišice ili honorarnog posla u kojem ćete spojiti ugodno s korisnim. Mnogo ćete trošiti.

Savjet

Naklonjeni su vam svi oblici kupoprodaja, npr. automobila, stana, namještaja... Poslovna partnerstva s prijateljima mogu vam naštetiti. Iskoristite svaki trenutak za zabavu, izlaske i ljubav. Ljetujte u srpnju- dobar provod je zajamčen!

Pročitajte više u specijalu Veliki ljetni horoskop 2015.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje