Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Blizance očekuje teška godina, ali na pomolu je nova ljubav

Blizance očekuje teška godina, ali na pomolu je nova ljubav
4

Bit će ovo naporna godine za mnoge Blizance, no barem će napraviti reda u svom životu i riješiti se svega što im predstavlja teret ili pak ih sputava u napredovanju

VIDEO

Saturn vas upozorava na osjetljive, nedovoljno organizirane ili problematične točke vašeg života. Njegov utjecaj u 2015. godini stavlja vas u nezahvalan položaj, ali nećete biti pasivni. Stat ćete na kraj svemu što vam crpi energiju, vraća unazad ili remeti smiren način života. Naći ćete se na novom početku. Tek ćete nakon nekog vremena shvatiti da ćete promjenama vi biti na dobitku, a da će drugi vašim odlaskom izgubiti. 

Sve što želite mijenjati u svom životu, učinite to u prvoj polovini godine kada ćete na svojoj strani imati dobroćudan Jupiterov utjecaj. Pratit će vas sreća, pa vas ni neke nazadujuće okolnosti neće spriječiti da ostvarite svoje ciljeve u naklonjenom siječnju i veljači. Što se posla tiče neka će se partnerstva prekinuti, a vi shvatiti da je tako najbolje. Ako ste mladi i željni ljubavi, već vam siječanj donosi prigodu da se zaljubite, a bez prilika nećete ostati niti u  ožujku ili travnju. 

Budući da će Saturn boraviti u vašem 7. polju, veliki su izgledi da će se oni koji su u vezama odlučiti na brak. Međutim, oni koji već jesu u braku, ove bi godine mogli proživljavati krizu s u odnosu s partnerom. Imat ćete osjećaj da ste se udaljili jedno od drugog, da se slabo poznajete i da polako postajete stranci. Nemojte dopustiti da dođe do zahladnjenja. Iskoristite naklonjene ljetne mjesece koji će vam dati priliku da riješite ono što je najveći problem u odnosu. Nemojte se praviti da problemi ne postoje jer je to najgore što možete učiniti. Na to će vas upozoriti srpanj, listopad i studeni kada ćete morati položiti karte na stol i odlučiti što će i kako biti dalje s vašim brakom.

U drugoj polovini godine više ćete se baviti ukućanima, ali i svojim domom - mogli biste ga lijepo preurediti ili se početi baviti iznajmljivanjem slobodnih prostorija. Neki će razmišljati o kupnji ili prodaji nekretnine i u tome će imati uspjeha, budu li i dovoljno oprezni. Zdravlje vam može biti dosta osjetljivo pa posebno pripazite u veljači, ožujku, svibnju, lipnju te listopadu i studenome. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pazite na dišne putove i više se krećite ili bavite sportom. No ni osjetljivije zdravlje neće vas spriječiti da se prepustite putenim užicima, pa ćete od lipnja do rujna ili u studenome naći partnera za život u dvoje. Obratite pozornost na bračna zbivanja, budući da na tom životnom području vrebaju razne zamke. Ne dopustite da dođe do udaljavanja između vas i voljene osobe. Pazite i na poslovna partnerstva.

Zdravlje

Na zdravlje osobito pripazite u drugoj polovini godine, kada ćete zbog smanjenog imuniteta biti podložniji virozama i upalama. Popravite prehranu i više šetajte u prirodi.

Posao

Bit će ovo uspješna godina ako ne budete brzali s odlukama i akcijama. Saturn vas poziva da budete mudri i smireni u ophođenju s autoritetima.

Ljubav

Bračni će život biti u žiži svih zbivanja – morat ćete donijeti ne baš lake odluke. Ljeto samcima donosi prelijepu priliku za vezu. Otvorite srce i isčekujte najbolje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru