Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Blizance očekuje velika ljubav na poslu, ali i financijski uspjeh

Blizance očekuje velika ljubav na poslu, ali i financijski uspjeh
4

Blizanci će veliku ljubav naći u dosadašnjem prijatelju, a posebno će ih Venera maziti u svibnju. Očekuje ih i promjena na poslovnom te financijskom planu

VIDEO

Ljubavni život u 2013.

Ove će vam se godine sviđati osobe koje vam imponiraju po sigurnosti i položaju, možda čak iz poslovnog kruga ili nešto starije dobi. Takvu biste osobu mogli upoznati u drugoj polovini godine. U veljači i ožujku mogući su nesporazumi s partnerom ili simpatijom, no ti su problemi prolazni i neće vas spriječiti da uživate u strastvenom svibnju, kada će vas maziti Venera u vašem znaku. 

Bit ćete pjesnički nadahnuti svojom ljubavlju i neizlječivo romantični te u nekog zaljubljeni preko glave. Jedno bi se vaše prijateljstvo moglo pretvoriti u snažnu ljubavnu vezu tijekom ožujka, a tijekom druge polovice godine, osobito u rujnu i listopadu, mogla bi se rascvjetati romansa na poslu. Upozoravamo vas na mjesec travanj, kada biste srce mogli pokloniti zauzetoj ili neiskrenoj osobi, pa pazite da se ne razočarate.

Posao i karijera u Novoj godini

Krećete li u značajne poslovne akcije, zapošljavate li se ili osnivate vlastitu firmu, obavite to potkraj siječnja ili travnja, kada su vam planeti posebno naklonjeni. Saturn koji će boraviti u vašem polju rada može vas učiniti nezadovoljnima općom poslovnom situacijom, a i neki odnosi s kolegama mogli bi biti iscrpljujući. Stoga je ove godine bitno da se prilagodite mogućim promjenama, bilo da su vezane uz novo zaposlenje ili premještaj na već postojećem. 

Jupiterov pozitivan utjecaj pobrinut će se da vam od 27. lipnja pa do kraja godine otvori vrata financijskog prosperiteta, pa ćete dobro poslovati i biti zadovoljni postignutim rezultatima. Osobito biste u razdoblju od lipnja do kolovoza mogli raditi više nego inače, ali zato i biti zadovoljni saldom na računu. Rujan će biti plodonosan za kreativce i umjetnike te pedagoge i prosvjetare, a kolovoz će biti odličan za putovanja. 

Zdravstveno stanje

Početkom godine, odnosno u siječnju krasit će vas samopouzdanje i pozitivan stav prema svemu. Manji pad energije moguć je u veljači i prvoj polovini ožujka, kada biste se trebali pričuvati stresa na poslu te tegoba s dišnim putovima. Od 12.3. do 20. 4. Mars vam daje pojačanu energiju, pa je to vrijeme odlično za početak dijete i tjelovježbe, budući da će Jupiter u prvoj polovini godine potencirati sklonost debljanju. Napetost i nervoza pratit će vas u svibnju, pa pokušajte odvojiti vrijeme samo za sebe, odmarajte se i opuštajte. 

U lipnju i prvoj polovini srpnja naglo ćete energetski živnuti, međutim, budite oprezni kako biste izbjegli manje nezgode zbog naglosti ili nestrpljivosti. Od srpnja pa sve do 15. listopada bit ćete u odličnoj formi, energični i vitalni, pa ćete moći podnijeti velike količine stresa i napora bez posljedica po svoje zdravlje. No kako će vam tijekom cijele godine Saturn boraviti u polju zdravlja, nije isključeno da ćete rješavati stare kronične boljke i češće posjećivati liječnike.

Najbolji dani u godini: 10. veljače, 10. travnja, 8. lipnja, 6. kolovoza, 5. listopada

Najgori dani u godini: 27. siječnja, 25. veljače, 10. svibnja, 19. rujna, 17. prosinca

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...