Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Blizanci će lako stupiti u novu, romantičnu vezu i zarađivati

Blizanci će lako stupiti u novu, romantičnu vezu i zarađivati
4

Moguće su ljubavi na daljinu, fatalan susret sa strancem ili osobom koja će vas opčiniti inteligencijom, moralnim vrijednostima i osobitom životnom filozofijom

VIDEO

Sve do 19. srpnja Venera u Lavu učinit će vam svakodnevicu ljepšom i uzbudljivijom. Zračit čete pozitivnom energijom, biti veseli i omiljeni u svojoj sredini. Držat ćete do svog izgleda. Priuštit ćete si nove odjevne stvari, kupovati rekvizite za more i uživati u društveno aktivnom životu, ali i neobaveznom flertu ili zavođenju. Najviše ljubavnog uspjeha imat ćete do 19. srpnja, kada će vas Venera u Lavu približiti osobi koja vam se sviđa. Ako ste u ljubavnoj vezi, osjećat ćete se zaljubljeno kao da ste na početku veze. 

Slobodni će lako stupiti u novu, romantičnu vezu. Mnogobrojni susreti, kontakti i nova poznanstva ispunit će vašu stvarnost u kojoj ćete se izvrsno snalaziti. Moguće su ljubavi na daljinu, fatalan susret sa strancem ili osobom koja će vas opčiniti inteligencijom, moralnim vrijednostima i osobitom životnom filozofijom.  Oni koji ovaj mjesec rade, mogli bi se zagledati u svoga kolegu ili prijatelja, a Blizanci koji mnogo vremena provode na internetu, mogli bi na chataonicama naći svoju novu simpatiju. 

Brakom vezani Blizanci odlično će se slagati s partnerom u prvoj polovini mjeseca. No od 19. srpnja pa do kraja mjeseca Venera upućuje na pojavu sumnji i nepovjerenja, ali i čestih svađa. No te će svađe biti konstruktivne i omogućiti vam da uvidite gdje su najveće pogreške u vašem odnosu. Imat ćete osjećaj kao da ste “ progledali“ i shvatili da razlike između vas i partnera nisu toliko velike da se ne bi mogle riješiti. Ako ste u dugoj vezi, partner bi vas mogao nagovarati da sklopite bračnu zajednicu. No nećete se osjećati spremnima na taj korak. Nemojte žuriti, objasnite drugoj strani da vam treba vremena za odluku. 

Uz zvjezdanu potporu Merkura u vašem znaku imat ćete uspjeha u komunikaciji. Kolege i poslovni partneri prihvaćat će vaše ideje i prijedloge. Dogovori će brzo biti zaključeni, bez suvišnog natezanja i nadmudrivanja. Radite li s ljudima, zaobići ćete zamorne osobe i glatko ispunjavati njihove prohtjeve. Razdoblje je pogodno i za pismenu komunikaciju, rad na honorarnom poslu ili poslovima vezanim uz medije, sport, umjetnost, ugostiteljske ili trgovačke djelatnosti. Iznajmljujete li apartmane, imat ćete gostiju više nego inače.

Dobar Venerin utjecaj punit će vas pozitivnom energijom. Moći ćete puno raditi i biti produktivni, što će šefovi popratiti s odobrenjem. Utjecaj tog planeta na vaše drugo polje zaduženo za prihode i rashode, potaknut će vas na razmišljanje u krupnim ulaganjima, primjerice kupnji, prodaji stana, auta ili vikendice na moru. Pokrećete li obrt, papirologiju i sve ostalo pokušajte riješiti ovaj mjesec kada će vam sve polaziti za rukom. Osobito plodno poslovno razdoblje bit će od 24. srpnja kada Merkur, planet poslovanja, ulazi u vama naklonjeni znak Lava. Tada možete očekivati ubrzan razvoj poslovnih situacija i ostvarenje planova. Imat ćete odličnu komunikaciju s kolegama, šefovima, ali i sa strankama. 

Nitko i ništa vas neće moći izbaciti iz takta, u svakoj situaciji ćete se spretno snaći. Kraća poslovna putovanja bit će profitabilna i uspješna. Vaši će se prihodi ovaj mjesec jako popraviti. Možda ćete dobiti bolje plaćeni posao ili dobro zaraditi u „fušu“. No istodobno ćete i jako puno trošiti.Najbolje ćete se osjećati u prvoj polovini mjeseca kada ćete biti puni entuzijazma i energije. Bit će vas posvuda, a i prijatelji će vas rado pozivati na druženja. 

Zanimat će vas zdrava prehrana pa ćete paziti što unosite u svoj organizam. Nakon 19. srpnja  nepovoljna Venera može izazvati pad raspoloženja i tjeskobu, a neki simptomi koji će se pojačati, možda će zahtijevati odlazak k liječniku. Osjećat ćete potrebu da se koji put osamite, kako biste se očistili od negativne energije, stresa i napora. No nemojte u tome pretjerati.

Ljubav preko cijelog ljeta

Bračne trzavice ili neslaganje s partnerom u vezi bit će uzrokom nezadovoljstva u srpnju i kolovozu. Namjerno ćete ga praviti ljubomornim, tek toliko da vidite kako će reagirati. Mogli biste se itekako iznenaditi kada shvatite koliko se partner bori za vašu ljubav. Ako ste sami, naći ćete se između dvije prilike, možda u kombinaciji sa sadašnjim partnerom i upornim pokušajima bivšeg da vas vrati k sebi. No vaši će vam analitičan um govoriti da se bivši odnosi ne isplate obnavljati. U rujnu su planeti su na vašoj strani pa će se sva vaša čula probuditi, a vi se pretvoriti u pravog zavodnika. Istaknite ono najljepše na sebi i krenite u osvajanje. Plamen ljubavi rasplamsat će se tijekom boravka u drugom gradu, bilo da je to na moru ili izvan granica domovine. U nježnom zagrljaju proživjet ćete neslućene trenutke sreće i zadovoljstva, no već kraj rujna donosi otrežnjavanje – svoju ćete ljubav vidjeti u drukčijem svjetlu. Bude li fizička udaljenost problem, oboje ćete putovati jedno drugome, a tijekom jeseni ili zimskih mjeseci mogli biste planirati selidbu u grad gdje živi vaš voljeni.

S kime ćete ovog ljeta doživjeti strast?

Upoznate li nekog tko je rođen u znaku Blizanaca, Lava ili Strijelca, osjećat ćete se ispunjenom osobom. Blizanac će vas  “paliti“ riječima, dok će vas Lav uzbuđivati već samom svojom pojavom i gardom. Uz Strijelca ćete postati živa vatra.

Koga izbjeći?

Djevice i Ribe! Vi ste previše brzi i aktivni za jednu Djevicu koja teži materijalnoj i osjećajnoj sigurnosti, a najvjerojatnije bi vas i sputavala. Romantična i emotivna Riba  je pak pretežak je partner za vas vrckave i nestalne Blizance.

Seks

Seksualnost će vam biti naglašena. Da biste se osjećali potpunima, bit će neophodan zagrljaji. Novi počeci događat će se tijekom večernjih izlazaka, u diskotekama i kafićima.

Posao

Očekuje vas više posla nego inače, stoga će organizacija biti nužna. Timski rad neće vam odgovarati. Najkreativniji ćete biti kada vam se dopusti da o svemu odlučujete.

Zdravlje

Nastojte živjeti što mirnije i bez uzbuđenja. Ne pretjerujte sa sunčanjem! Pripazite na probavu, a ako imate tegoba s kralježnicom pomoći će plivanje i šetnje.

Obitelj

Imat ćete odlične odnose s ukućanima. S hirovima djece znalački ćete izlaziti na kraj te im pomagati u sazrijevanju. Pomirit ćete se s članom obitelji .

Novac

Mars koji se nalazi u vašem polju novca upućuje na neočekivane troškove. Možda će vam računi biti veći nego inače ili će obiteljska situacija i briga oko ukućana biti uzrokom davanja.

Savjet

Želite li poslovno napredovati, iskoristite odlično razdoblje početkom i potkraj mjeseca. Iako ste veliki radoholičar, nemojte zanemariti stvari koje vas osobno vesele. Nemojte se izgovarati umorom i manjkom vremena – morate pronaći malo mira za sebe i svoja zadovoljstva.

Pročitajte više u specijalu Veliki ljetni horoskop 2015.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'