Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Božićna idila u Novom Zagrebu smjestila se na platou MSU-a

Božićna idila u Novom Zagrebu smjestila se na platou MSU-a
1

Kako bi i ostali dijelovi Zagreba, osim centra, uživali u adventskom ugođaju, dio događanja preselio se i s druge obale Save. Na platou ispred MSU-a vlada prava božićna atmosfera

VIDEO

Uz koncert benda Joe Panda and Da Banda i mnoštva gostiju te turista na platou Muzeja suvremene umjetnosti započeo je Novi Advent, još jedna blagdanska priča koja će u Novi Zagreb donijeti dašak Božićne čarolije. Tako je i Novi Zagreb dobio svoje mjesto gdje će svi željni dobre zabave, vrhunske gastro ponude i lijepih druženja doći na svoje.

A već prva noć je pokazala da će plato MSU-a imati brojna zanimljiva događanja te je Novi Advent otvoren uz the Mannequin Challenge, viralni video u kojem osobe koje se snimaju glume da su zamrznute u realnom vremenu, a koji je organizirala Hrvatska turistička zajednica. Bio je to uistinu veliki izazov za mnoge posjetitelje, al ii mnoštvo djece koja su uživala u ponudi Novog Adventa.
 

Što se sve može dobro pojesti i vidjeti na Novom Adventu došli su vidjeti i igrači Košarkaškog kluba Cedevita, koji su s trenerom Veljkom Mršićem i stručnim vodstvom uživali u vrhunskoj atmosferi. Bila je ovo odlična prilika i za sve one koji su po prvi puta u hrvatskoj željeli probati Milka muffine i tople kekse, neodoljive germ knedl, slatkim i slanim štruklama, uštipcima, odličnom pivu, Jabukovači Stari lisac, toplim koktelima, bunceku, krvavicama i ruskim juhama.
 

Ovo je samo početak od mnoštva događanja i iznenađenja koja će tijekom prosinca dočekati sve koji požele biti dio adventske čarolije koja će se do 31. prosinca održavati na platou Muzeja suvremene umjetnosti.

Tako će svakoga dana goste zabavljati renomirani DJ-i Svaki dan: 18.00 - 23.00  nastup renomiranih DJ-a HrwoE, Phill Jackson, Vedran Rako, Fiddly Digits, Bocca Sofistifunk, JazZozo, dok će svaki petak na glavnoj pozornici nastupati poznati hrvatski bendovi i svojim nastupima još malo podizati raspoloženje posjetitelja i gostiju Novog Adventa.


Novi Advent priprema i mnoga iznenađenja za najmlađe, svoje proizvode izlagat će i kreativni hrvatski dizajneri, a gastro punktovi će svake večeri imati vrhunsku ponudu kojoj neće odoljeti ni najzahtjevniji gastro kritičari. Zato ne propustite priliku da budete dio Novog Adventa, manifestacije koja je u Novi Zagreb donijela svu ljepotu blagdana i Božića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Advent u Zagrebu doista je hit - ova sezona bila je rekordna!

Advent u Zagrebu doista je hit - ova sezona bila je rekordna!

Advent u Zagrebu pravi je dokaz da se trud uvijek isplati. Mnoštvo događanja i apsolutna iskorištenost prekrasnog Zagreba prepoznata je od strane turista i to u rekordnom broju ove godine

'Daske od johe najprije se suše  godinama pa se rade igračke'
STRPLJIVI KREATIVCI

'Daske od johe najprije se suše godinama pa se rade igračke'

Karmen i njezin suprug Damir (47) se 18 godina bave proizvodnjom drvenih eko igračaka te uporabnih i ukrasnih predmeta. Ne bojaju ih, a izrađene su od čistog drva johe
Počeo je Advent u tunelu Grič: Svjetlosne instalacije su hit
NOVO MJESTO

Počeo je Advent u tunelu Grič: Svjetlosne instalacije su hit

Iako je tunel Grič sam po sebi atrakcija još otkako je otvoren u ljeto 2016. s novim adventskim programom zasigurno će privući još više posjetitelja....