Obavijesti

Lifestyle

Komentari 91

Čitanje lica: Oca predstavlja lijeva strana lica, majku desna

Čitanje lica: Oca predstavlja lijeva strana lica, majku desna
1

Tehniku čitanja lica koristili su još u drevnoj Kini, a procjenjivali su prevladava li jing ili jang energija kod osobe te potoje li blokade za protok životne energije

VIDEO

Čitanje lica kao tehnika dijagnostike, koja se na kineskom naziva mien shiang, vuče korijene iz drevne Kine. U to su vrijeme liječnici tu tehniku koristili kako bi po elementima lica procijenili prevladava li kod čovjeka jing ili jang energija te postoje li blokade za protok životne energije. Kad čitamo s lica, gledamo njegov oblik, veličinu lica, boju tena, kao i oblik, veličinu i položaj svakog pojedinog dijela lica, ali i madeže, bore, tamne crte, udubljenja i slično.

Obratite pozornost i na simetriju dvije strane lica. Lijeva predstavlja unutarnje, privatno ja i utjecaj oca. Desna strana predstavlja vanjsku stranu, javni dio ličnosti i utjecaj majke.

Uši govore o sklonosti preuzimanju rizika, dugovječnosti i strahovima. Male karakteriziraju introvertnu i opreznu osobu, dok su velike uši specifične za rođene vođe i društvene osobe.

Linija kose može nam otkriti koliko smo dobro bili socijalizirani u odgovoru na nadležnost i utjecaj roditelja.

Zakrivljena linija na čelu tipična je za fer i milostive ljude u poslovanju. Vrijedi i obrnuto, to mogu biti jako odani i požrtvovni zaposlenici. Talentirani sportaši mogu imati malo čelo, a među njima je većina košarkaša i nogometaša.

Ako pogledate čela ljudi koji studiraju likovnu umjetnost, većina će imati zakrivljeno. Ako je taj dio lica dominantan, riječ je o inteligentnoj osobi, čak i genijalcu.

Široko razmaknute oči ima osoba koja uvijek ima širu sliku, odličnu memorije i otvorena je za različite ideje. Može biti pomalo naivna ili imati problema s kontrolom emocija i ćudljivim ponašanjem.

Dreamstime

Blisko postavljene oči karakteristične su za društvene i zabavne ljude. Vrlo su sposobni analitičari sa smislom za detalje, no presnažan ego često im onemogućuje da postanu inovativni vođe. Ponekad mogu postati i vrlo naporni borci za svoje ideje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'