Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Da, i to postoji! Piju sokove od jegulje, kore drveta, marihuane

Da, i to postoji! Piju sokove od jegulje, kore drveta, marihuane
1

Svatko voli popiti osvježavajući sok s vremena na vrijeme, ali mi vam donosimo najčudnije okuse bezalkoholnih pića u svijetu. Nekako mislimo da vam ovi uvrtnuti sokovi neće biti omiljeni jer definitivno imaju čudne sastojke

VIDEO

Jogurt. Možda na prvu sok od jogurta i ne zvuči toliko loše, ali kombinacija kiselog jogurta i zaslađenog soka i nije najsretnija kombinacija. Barem po našem mišljenju.

Luk. Sok od crvenog luka popularan je u Južnoj Koreji jer navodno snižava kolesterol i dobar je za krv i prevenciju raka. S obzirom da te tvrdnje nisu potvrđene, moguće da njihova tvrtka samo ima dobar marketing.

Celer. Dr. Brown Cel-Ray Soda naziv je za sok koji je prvi put napravljen 1868. u New Yorku kao lijek protiv abdominalne boli. Danas se može pronaći u trgovinama diljem Amerike.

POGLEDAJTE VIDEO: Zanimljivo je od čega se sve može napraviti sok

Pokretanje videa...

00:23

Jaja. Ovaj sok nakon prethodnih i ne zvuči tako loše, a kombinacija je izmućkanih jaja, mlijeka i šećera. Zbog straha od salmonele mnoge ga trgovine odbijaju prodavati.

Kanabis. Canna Cola je bezalkoholno gazirano piće koje možete dobiti samo na recept. Naime, glavni sastojak mu je kanabis. Cijena boce varira od 10-15 dolara, a može se kupiti u Koloradu i Kaliforniji.

Sušena govedina. Sok od govedine sastoji se od smiksane sušene govedine, papra i mineralne vode. Premda izgleda kao umak, prodaje se u bocama od 3dl i poslužuje se kao piće uz mesni obrok.

Kora drveta. Kako se netko sjetio napraviti sok od kore drveta i zašto, ne znamo, ali okus, navodno, nije na svakoga. Popularan je na Karibima, a sastoji se od prokuhanih kora drveta sa šećerom i začinima.

Jegulja. Unagi Nobori je žuti japanski sok napravljen isključivo od jegulja i gazirane vode. Reklamiraju ga kao osvježavajuće piće koje će vam pomoći prebroditi sparne ljetne dane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'