Obavijesti

Lifestyle

Komentari 172

Dizajnerica Elysia (28): Uvijek se seksam već na prvom spoju

Dizajnerica Elysia (28): Uvijek se seksam već na prvom spoju

Mlada Britanka kaže da unaprijed zna da će s tipom spavati, a onda mu to i da to znanja 'govorom tijela'. Napominje da ne kaže da 'idu u krevet', već suptilno pogledima i dodirima pokaže što želi

VIDEO

Dizajnerica Elysia Downings (28) se 'pohvalila' da uvijek spava s tipom već na prvom spoju, i da joj je to najbolji indikator da provjeri ima li među njima kemije. Kaže i da tako, bez obzira na to što ju mnogi nazivaju 'droljom', najbrže sazna želi li tip samo spavati s njom, ili želi nešto dugoročno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako je tip zainteresiran samo za seks, nestat će nakon prvog ili nakon desetog spoja, svejedno je - kaže Elysia i dodaje da je onda 'bolje da nestane nakon prvog', jer tako barem neće gubiti vrijeme na takve muškarce. Kaže i da najčešće izlazi s muškarcima koje upozna online, a ako ih upozna preko društvene mreže, prvo ispita kakav im je karakter prije nego ih pozove na spoj.

- Uvijek prvo provjerim imamo li nešto zajedničko pa unaprijed znam može li među nama biti ikakve kemije - ispričala je Elysia, i napomenula da na spoj uvijek nosi nešto što 'laska njenoj figuri'.

Kaže i da unaprijed zna da će s tipom spavati, a onda mu to i da do znanja 'govorom tijela'. Ne kaže im odmah da 'odu u krevet', već suptilno pogledima i dodirima pokaže da to želi, a onda on ili ona predlože da odu k njemu ili njoj. 

- Uvijek bih htjela da nam seks izgleda kao strastvena scena iz filma, no to naravno nije uvijek moguće, a ovisi i o tome koliko smo popili tu večer - ispričala je dizajnerica, i napomenula da je imala i dobrih, ali i loših iskustava.

Kaže i da zna da ju muškarci gotovo uvijek provjeravaju na društvenim mrežama, čak nekad i za vrijeme seksa uzmu telefon i gledaju njen profil na Instagramu.

Kaže da je dobar seks kad između nje i partnera ima kemije i kad on unaprijed zna što bi ona htjela, bez da mu to mora sama reći. Ne doživi orgazam svaki put, ali uvijek pokuša. Priznala je i da je sa seksom na prvom spoju imala više negativnih nego lijepih iskustava.

Svejedno misli da je dobra odluka spavati s muškarcem odmah. Sa posljednjim muškarcem s kojim je spavala seks je bio odličan i ostala je kod njega cijelu noć. 

- Bila sam kod njega od 18 sati, a tek smo oko 4 ujutro išli spavati. Nismo se cijelo vrijeme seksali, malo smo i gledali televiziju. Bilo nam je super, oboje smo triput svršili - priča dizajnerica i dodaje da je taj tip bio i vrlo zgodan, što pomaže, ali po njoj nije ključno i može joj se netko svidjeti i samo po ponašanju.

Napominje i da bi ga rado opet vidjela no da, iako je seks bio odličan, ne zna kakve su njegove namjere. 

- Mislim da on spava s više žena. Nije to rekao, ali tako mi se čini, a žene su vrlo intuitivne - objašnjava Elysia i napominje kako ne bi spavala s nekim za kog zna da je u vezi, te da ju muškarci znaju ponekad zavarati pa inzistira na tome da za vrijeme seksa imaju kondom. 

Tantrička ljubav: Masirajte se kako biste da vas i on masira
Tantrička ljubav: Masirajte se kako biste da vas i on masira

- Kad sam bila mlađa znala me 'ponijeti situacija' pa ne bi koristili zaštitu, a ja bih se uvijek loše osjećala nakon toga - prisjetila se Elysia za The Sun, ali sada je, tvrdi, 'starija i mudrija'. 

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru