Obavijesti

Lifestyle

Komentari 75

Dolaze vam gosti za 5 minuta? Spremite kuću uz top 5 trikova

Dolaze vam gosti za 5 minuta? Spremite kuću uz top 5 trikova
1

Koncentrirajte se na bitno, a to je ono što gosti vide: prašina na vidljivim mjestima, ogledala i pod sobe u kojoj ćete boraviti - podijelite poslove i kuća je čista za čas!

VIDEO

Gosti koji samo što nisu došli uvijek sve bace u petu brzinu. No ne morate čistit baš sve. Važno je samo ono što gosti vide, oni ne znaju što vi sve vidite i znate da nije spremljeno. Zato se koncentrirajte samo na površine koje su svima vidljive - TV, stol, hodnik, boravak. Svladajte ovih par trikova i dom će vam izgledati super uredno na brzinu. 


1. Samo vidljiva mjesta
Prebrišite prašinu samo s vidljivih mjesta - televizora, stola i ormarića za TV. To će učiniti veliku razliku. Ako vam je perilica suđa puna i nemate vremena staviti novo suđe u nju, svo suđe stavite u sudoper, a kuhinjske površine prebrišite. Tako će izgledati puno ljepše i urednije. 

2. Obrišite ogledala na brzinu
Prljava zrcala ono su što se vidi. Ako su čista odaju dojam urednosti i čistoće. 

3. Kupaonica
Zatvorite ormariće, spremite prljave ručnike, izvadite čisti i navucite zastor na kadi. Na brzinu prebrišite umivaonik i slavine. 

4. Razbacane stvari
Ne morate ih sve slagati na mjesto, samo ih zatvorite u ormariće. Sad vam se žuri jer su gosti skoro na vratima. Poslije ćete sve dovesti u red. 

5. Usisajte na brzinu hodnik i boravak
To je ono što gosti vide. Ne morate cijelu kuću usisavati jer gosti neće ulaziti u svaku prostoriju. Na brzinu usisajte samo one sobe koje će vidjeti. Ako imate ljubimce usisajte i dlake s kauča ili jastuka u dnevnoj sobi. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru