Obavijesti

Lifestyle

Komentari 162

Doživjela sam najbolji orgazam u životu dok sam rađala sina

Doživjela sam najbolji orgazam u životu dok sam rađala sina
1

Orgazmički porod doživi oko šest posto mama, a Sangeeta Freeman kaže da joj je porod bio najbolje što je doživjela u životu, bolje čak i od "običnog" orgazma

VIDEO

Dok većina žena rađa u nesnosnoj boli, Sangeeta Freeman iz britanskog Totnesa doživjela je tzv. orgazmički porod. 
- Tijekom trudova stalno sam razmišljala da želim što više ovoga i da traje što je duže moguće - izjavila je za Irish Mirror. 
Neposredno prije ulaska u boks kaže da je čitala baš o porodiljnom orgazmu i veselila se okušati se u prirodnom porodu
- Nisam priželjkivala brz porod. Željela sam porod kojeg ću se sjećati. I definitivno je bilo tako - ispričala je Sangeeta.

Rodila je prije 16 godina, u studenom 1999. Porod joj je trajao 27 sati. Željela je roditi kod kuće, no 22 sata nakon što su počeli prvi trudovi, njezina babica savjetovala joj je odlazak u bolnicu. Tri sata poslije počela je intenzivno osjećati ugodu - što se ispostavilo kao početak orgazmičkog poroda. 

- Osjećala sam kao da se otvaram i da nema stajanja. Bilo je potpuno nevjerojatno. Bilo je bolno ali istovremeno i vrlo senzualno. Istovremeno sam osjećala i užitak i bol. Ne mogu reći što je bilo jače. Odjednom, počela sam vikati "Da, da, da!" Bio je to najbolji osjećaj na svijetu, moćan i istovremeno iskonski, daleko bolji od samog orgazma. U tom trenutku rodio se moj sin - ispričala je. 


Dodala je da nije koristila nikakvu tehniku koja bi joj donijela takvu vrstu užitka već da je bila u stanju duboke opuštenosti jer se tako borila protiv straha od poroda. Sangeeta je poslije i sama postala primalja.
Istraživanja su pokazala da oko šest posto mama doživi ovakvu vrstu poroda. Njihovo tijelo registrira promjene u porodiljnom kanalu i reagira na ovakav način, umjesto uz bol. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru