Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

IKEA ili Balenciaga? Jednu dobijete za manje od 20 kuna

Poznata Ikeina plava torba za kupovinu je dobila vlastitu kopiju, samo što u ovom slučaju cijena je paprena. Francuska modna kuća Balenciaga predstavila je novi model "torbe za sve"

VIDEO

Balenciaga, francuski kultni brend, je nedavno na tržištu predstavio torbu koja nevjerojatno sliči Ikeinoj torbi za kupovinu, poznatoj "FRAKTA" torbi. Balenciagina verzija je opisana kao ekstra-velika torba za kupovinu, a sama "FRAKTA" torba u Ikei postoji samo s tom namjenom.

 

Obje torbe su neonsko plave boje, istog oblika i veličine, sličnih ručki, s malom razlikom - u materijalu i... cijeni. Balenciagina verzija torbe košta 12.650,00 kuna, a u Ikei ovakvu torbu se može naći u tri verzije i platiti od 3,90 kuna do 19,90 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Balenciagina torba je napravljena od kože i dolazi u tri boje - crnoj, žutoj i plavoj, a upravo je plava verzija torbe postala predmet rasprave. Ikeina verzija torbe je napravljena od polipropilenskog vlakna, lako se održava i postoji tri različita modela.

- Jako smo polaskani što je Balenciagina torba slična Ikeinoj ikoničnoj održivoj plavoj torbi za 3,90 kuna. Ništa ne može pobijediti svestranost velike plave torbe! - izjavili su Ikeini predstavnici su za magazin Today.

Francuska modna kuća Balenciaga dosad nije komentirala sličnost proizvoda. U ovom trenutku, na službenim internet stranicama Balenciage, dotična torba se ne može naći.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno