Obavijesti

Lifestyle

Komentari 327

Imam 57 god. i doživljavam po prvi put višestruke orgazme

Imam 57 god. i doživljavam po prvi put  višestruke orgazme
1

Kad sam kod njega, gotovo da ni ne izlazimo iz kreveta. Osjećam se kao božica jer me on ne može prestati dodirivati i voli moje tijelo takvo kakvo je. Ne posramljuje me ni na koji način

VIDEO

Gospođa Andrea (pseudonim) razvela se nakon 35 godina braka. U njemu je ostala zbog djece iako je odavno bio gotov. Danas ima partnera s kojim doživljava ono što je mislila da ni ne postoji, a po prvi put u životu i multiple orgazme. Svoju priču otkrila je za Elle. 


Bila sam udana 35 godina, razvedena sam već dvije godine. Moj brak je krenuo nizbrdo nakon rođenja drugog sina, prije 25 godina, ali ostala sam radi djece. Prije otprilike sedam godina koristila sam suprugov kompjuter i otkrila da traži online seks s drugim muškarcima. Nisam bila puno iznenađena.

Osim toga, naš seks nikad nije bio dobar. On nije bio sretan s mojim tijelom, ismijavao me jer sam bila pretila. Uštipnuo bi me za salo kad god bismo se seksali. Razmišljala sam o odlasku ali nikad nisam bila ni blizu. Nije me zlostavljao i zato sam htjela da moj sin ima stabilno zaleđe dok ne odraste i ne ode na fakultet. 

Kad smo se razveli, bila sam istovremeno i tužna i osjetila sam olakšanje. Bila sam u braku duže nego što sam bila sama. Nisam bila na spoju 37 godina! Došli smo do točke da se nismo poseksali pet godina. Mislila sam da ću zauvijek biti sama. Puno muškaraca koje sam upoznala na siteovima za upoznavanje nisu bili za mene. Ispostavilo se i da je rijetkost što je sam financijski osigurana kao žena. Kad sam rekla jednom muškarcu da sam nedavno kupila kuću, odmah mi je napisao da mu ovaj mjesec ističe ugovor o podstanarstvu i da traži mjesto za život. Pomislila sam: nemoj mi pisati nikad više. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poslije sam upoznala muškarca za kojeg danas kažem da je bio moja postrazvodna veza za prebolijevanje. Bio je 11 godina mlađi od mene. Bilo je lijepo ići ponovno na spojeve, ali znala sam da to neće biti veza na duge staze. Nije mogao držati moj ritam u krevetu. Ja sam imala puno jači libido. Bilo je vikenda kada bi došao kod mene i rekao "Jednostavno nisam raspoložen za seks ovaj vikend". Zbog toga sam se osjećala kao da ja stalno želim seks, a imam dva muškarca koja ga sa mnom ne žele - njega i mog supruga.

Prije osam mjeseci preselila sam se u ruralno područje zbog novog posla. Po struci sam psiholog i teško je viđati nekoga iz neposredne blizine. Otišla sam na dating site i upoznala čovjeka koji živi desetak kilometara dalje. Imao je ozljedu leđne moždine i bio je u kolicima pa smo dogovorili da ću se ja dovesti do njega. 

Naš prvi spoj bio je u dućanu. Morao je obaviti kupnju pa smo kupovali zajedno, a potom satima razgovarali u autu. Nisam bila sigurna da mu se sviđam. No prijatelj s posla mi je rekao: Ako ste razgovarali satima, sviđaš mu se. 

Pomislila sam "ako si ne pašemo, ne pašemo si". No dok sam došla kući dobila sam presladak mail od njega. Bilo je to početak sporog udvaranja. Nismo se bili vidjeli tada već nekoliko tjedana. Do našeg prvog poljupca prošla su tri mjeseca. Jedne noći gledali smo TV. Poljubio me i već za pet minuta skinuo moj grudnjak. Naša povezanost je bila snažna. Tu noć doživjela sam najbolji seks u životu, i doživljavala sam ga svaki put iznova. 

Kad sam bila s drugim muškarcima, uvijek sam imala osjećaj da razmišljaju na način "Moram doći do točke kada mogu staviti svoj penis u nju". Nakon što to napravimo, dvije tri minute poslije, ako doživi orgazam super, ako ne - nema veze. No s partnerom s kojim sam sad, on je vrlo fokusiran na moj orgazam. On ga ne može doživjeti na tradicionalan način pa je koncentriran uglavnom na moj užitak. Vrlo mu je važno da pronađe moje erogene zone. Puno se ljubimo i diramo, po cijelom tijelu. Prakticiramo i penetrirajući seks, ali on zahtijeva malo kreativnosti. Seks traje duže, ali nama se ne žuri.

Kad sam kod njega, gotovo da ni ne izlazimo iz kreveta. U krevetu smo cijeli vikend, izlazimo samo da jedemo i prošetamo psa. Iskreno, osjećam se kao božica. Ja nisam privlačna žena na način na koji to većina ljudi doživljava. U srednjim sam godinama i malo sam namreškana, ali njemu sam predivna. On me ne može prestati dodirivati. To nije ni blizu onoga kako je moj muž znao štipati moje salo tijekom seksa. Moj partner voli moje tijelo takvo kakvo je. Ne posramljuje me ni na koji način. 

Ne nedostaje mi ništa od stvari koje sam činila s drugim muškarcima jer je on jako pažljiv. Dovodi me do vrhunca stalno i stalno iznova i čini se da uživa u tome što to može učiniti toliko puta. 
To nisam mogla dobiti s drugim muškarcima kojima se seks vrti oko penisa i vagine, i nakon što se to obavi, sve završava. Drago mi je da sam shvatila da mogu doživjeti toliko orgazama, ali žao mi je što to doživljavam tek sad u životu.

Ovo nije samo seksualan odnos. Smatram ga svojim partnerom. Mojih dvoje odrasle djece znaju za njega, ali nisu ga još upoznali. Do sada nisam ni znala da je moguće osjetiti ovakvu povezanost. S njim nikad nisam morala biti netko tko nisam samo da bih ga učinila sretnim. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 327
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara