Obavijesti

Ljubimci

Komentari 8

Izložba pasa, zabavni program i popusti oduševili posjetitelje

Izložba pasa, zabavni program i popusti oduševili posjetitelje
23

Osim službenog dijela izložbe organizator je pripremio bogat zabavni program na kojem su nastupili službeni psi gorske službe spašavanja, vojske i mnogi drugi

VIDEO

Europski i svjetski prvaci s puno 'utakmica' u svojim nogama, ali i obični kućni ljubimci kojima je to bila prva izložba oduševili su brojne brojne posjetitelje subotnjeg CACIB-a, izložbe pasa koja se u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza održala na Zagrebačkom velesajmu.  

Među njima bili su Eagle Sky Abbas – Cane, Electra Strike Abbas – Cane i Demetra Primus Abbas – Cane, tri engleska mastifa, od kojih neki imaju i dvostruke titule europskih prvaka u vlasništvu dr.vet med. Tina Kotorana oduševili su kako svojim nastupom, tako i izgledom. 

Prilika za putovanja i druženje vlasnika psa

 – Uz ljubav prema psima, izlaganje pasa doživljavam kao hobi zahvaljujući kojem putujem po cijelom svijetu, družim se i upoznajem nove ljude i ljubitelje pasa - rekao nam je dr.vet med. Tino Kotoran. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slična su razmišljanja i ostalih sudionika s kojima smo razgovarali.

 – Prije svega volimo pse, a izložbe su nam hobi - rekla nam je Valentina Plejić čekajući da njezin godinu dana star pirinejski mastif King otrči svoj krug i sucima pokaže što sve zna. Na pitanje kako se njezin pas snalazi na izložbama kaže da ih voli, ali su mu draže  pseće igre s njegovom curom, također pirinejskim mastifom, ali i prijateljima Mimi (mamlamut) i Schibom (mješanac).  Svi oni Valentini su kućni ljubimci. 

Tesi Litvan i njezinoj deset mjeseci staroj 'dalmatinki' Pandi ovo je bila prva izložba, a rezultati su bili više nego dobri, barem što se izgleda tiče. Kao i većina pasa kojima je ovo bila prva izložba  Panda je sve shvatila kao igru, a ne natjecanje za što je dobila i pismenu potvrdu.

Zabavan program i popusti na opremu za pse

Osim službenog dijela organizator je pripremio bogat zabavni program na kojem su nastupili službeni psi Hrvatske gorske službe spašavanja, vojske i mnogi drugi, a ne treba zanemariti niti brojne popuste hrane i opreme za kućne ljubimce koje su pripremili predstavnici  poznatih psećih brendova poput Eukanube . Uz hranu najviše su se kupovali krevetići i igračke.

Za sve vas koji ste propustili subotnji program napominjemo da se izložba nastavlja u nedjelju, a cijena ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna odnosno 10 kuna za djecu iznad 10 godina starosti. Mlađima od 10 godina ulaz je besplatan! Kompletan program izložbe možete vidjeti OVDJE!



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....