Obavijesti

Lifestyle

Komentari 74

Iznenada su hit - chic cekeri osvojili su ljetnu modnu scenu

Iznenada su hit  - chic cekeri osvojili su ljetnu modnu scenu
1

Ceker je definitivno najpoželjnija torba ovog ljeta. Nosila ga je i modna ikona Jane Birkin, a ni najpoznatiji svjetski dizajneri poput D&G nisu mu odoljeli ove ljetne sezone

VIDEO

Ceker je definitivno najpoželjnija torba ovog ljeta. Znaju to i naše cure sa stilom. Dok blogerica Josipa Dragun nosi onaj s potpisom Kaviy Couture, novinarka i blogerica Ana Bacinger izabrala je domaću kreaciju Hvar Republic koja je rađena ručno, i to u egzotičnome Maroku. 

Autorica je Karmen Drinković (potpisuje i nakit Cvjetići Karmen), koja je ove sezone osvojila naše slavne cure atraktivnim i prpošnim dizajnom za ljetne avanture. Prije nego što ih pošalje na sunčane ulice, Karmen ukrašava dizajn pamučnim i vunenim aplikacijama kako bi ljubiteljicama boho stila ponudila nešto za pamćenje.

Cvijeće je, naravno, nezaobilazan detalj jer ova torba, ako nije napunjena cvijećem, onda je barem njime ukrašena. Imate li neki jednostavan, na njega možete natrpati broševe, bedževe, umjetne latice, lišće ili neki detalj koji vas u trenutku inspirira. Tu je još jedan simpa brend - Božur je osmislila Čakovčanka Goga Mekovec.

Kad je kupila prvi logožar za sebe (kompaktni tvrdi ceker s podstavom), shvatila je da je nešto posebno, dio naše tradicije koju treba čuvati i poštovati. Naravno da i svjetske ikone stila znaju što valja: Diane Kruger cijeni dizajn patchwork stila, a Anna Dello Russo nosi onaj sa zlatnim kuglicama. Ipak, ona štuje glamur u svakom izdanju.

Anya Hindmarch, Ralph Lauren, Dolce & Gabanna i Philiosophy samo su neka od dizajnerskih imena koja su na piste poslale cekere, a brend Rae Feather podigao ih je na novu razinu - s monogramom. Nekad prije nosila ga je i Jane Birkin - iako je po njoj nazvana fensi torba, stil lijepe Engleskinje povezujemo i s pletenim torbama koje je furala uz jednostavnu kombinaciju jeansa i bijele majice.

Ceker se u modu vratio s hipi stilovima koji vole prirodnost i ležernost. Nosite ga uz sve one divne lepršave haljine, omiljene traperice, balerinke, rimljanke... Odlično će se istaknuti u svakoj ljetnoj stilskoj formuli, a i ako nemate ideje, jednostavno uparite trepar hlačice i običan bijeli t-shirt s cekerom za chic styling. 

Kimono, H&M, 523 kn


Šorc, Mango, 174,90 kn


Top, Zara, 129,90 kn


Ceker, Mango, 199,90 kn


Espadrile, asos.com, 157 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje