Obavijesti

Lifestyle

Komentari 50

Izumio ljepilo za vaginu kao zamjenu za tampone i uloške

Izumio ljepilo za vaginu kao zamjenu za tampone i uloške

Kiropraktičar Daniel Dopps predstavio je svoj izum za žene - vaginalno ljepilo koje bi trebalo one dane u mjesecu učiniti "čišćim i zdravijim". Reakcije su uglavnom negativne

VIDEO

Američki izumitelj dr. Daniel Dopps iz Wichite u Kanzasu, patentirao je ljepilo za vaginu 10. siječnja ove godine, piše britanski Telegraph. Riječ je o proizvodu koji lijepi vaginalne usne i zadržava menstrualnu krv u tijelu do trenutka kada žena treba mokriti.

Na svojoj LinkedIn stranici napisao je: 

- To je prirodni spoj amino kiselina i ulja u formi ruža kojim se mažu vaginalne usne i pritom lijepi kako bi se zadržala menstrualna krv i urin u vestibuli iznad nje, gdje se nalaze vaginalni otvor i urinarni izlaz.

On smatra da njegov izum uklanja potrebu za tamponima i ulošcima.

- Ljepilo se rastvara s urinom, tj. pri obavljanju male nužde, a sva zadržana tekućina u tijelu izlazi van. Probajte razmišljati o tome kao da trenirate mjesečnicu - sve je čišće, zdravije, sigurnije i smanjuje se rizik od infekcija - pojasnio je motive stvaranja ovog patenta. 

Početkom tjedna Facebook stranica tvrtke Mensez Tehnologija je postala viralna, tisuće korisnika te mreže je s čudom i nevjericom počelo dijeliti sadržaj s njihove stranice i kritizirati proizvod zbog nerazumijevanja ženske anatomije, a neki su čak otišli toliko daleko da ga optužuju za mržnju prema ženama. 

Javili su se i ginekolozi i doktori opće prakse. 

Dr. Jennifer Gunter, an OB/GYN who previously had to tell you people that sticking jade eggs up your vagina is an unwise...

Posted by The World Of Physics on 22. veljače 2017

- Proizvod još nije dostupan na tržištu, a do sad je samo mali broj žena imalo priliku isprobati vaginalni ruž - izjavio je Dopps za američki časopis Forbes i nastavio komentirati lavu reakcija na društvenim mrežama:

- Veliki dio LGTB zajednice, posebice lezbijke, su bijesne na mene jer sam bijeli hetero muškarac.

Facebook i Twitter stranice koje su početkom tjedna bile masovno posjećene, u ovom trenutku su zatvorene navodno zbog hakerskog napada na Twitter. Napad se dogodio nakon što je Dr. Dopps odgovorio na komentar na Twitteru:

Fotolia

- Ti kao žena si trebala smisliti bolje rješenje od pelena i čepova, ali nisi. Razlog tome je što su žene za vrijeme mjesečnice fokusirane na nju i općenito rastrojene, a to je čak četvrtina vremena u životu kad su žene daleko manje produktivne, nego što bi trebale biti - napisao je.

Za dodatne informacije o proizvodu može se posjetiti službena stranica Mensez Tehnologije, budući da ostali oblici internet komunikacije nisu aktivni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku