Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Izvanredna godina u ljubavi, kao i u poslu predstoji Ribama

Izvanredna godina u ljubavi, kao i u poslu predstoji Ribama
4

Dok će nezaposlene Ribe napokon dobiti priliku za rad, oni zaposleni mogli bi odlično napredovati. U ljubavi će Ribe doživjeti svojevrsni emotivni preporod

VIDEO

Naklonjeni Jupiter ove će vam godine omogućiti da unaprijedite ljubavni život i uredite ga prema vlastitim zamislima. To u siječnju, veljači ili travnju može značiti potpuni preokret u intimnom životu, značajniju vezu s prijateljem ili nekim koga već poznajete. Tajne ljubavne veze ili komplicirani partneri zadavat će vam slatke ljubavne glavobolje u ožujku, no kako su zvijezde većinom na vašoj strani, sve će proći bezbolno. 

Prevrtljivi srpanj i kolovoz unijet će nemir i trzavice u bračne odnose, pa za ljetovanje s partnerom radije odaberite rujan, kada će vas Venera opet približiti jedno drugom. Ako ste u vezi ili braku, prva polovina godine unijet će vedar duh i sklad u vaše odnose, a nekima će i prinova biti na putu. U drugoj polovini godine mnogi među vama mogli bi obnoviti bivšu vezu shvaćajući da i dalje vole partnera. Dat ćete toj vezi novu priliku, pa će ona punim žarom zasjati u posebno sklonom listopadu i prosincu. 

Na poslovnom planu najviše uspjeha imat ćete u prvoj polovini 2014. godine. Dobar Jupiterov utjecaj može biti zaslužan za vaše promaknuće, ali i za obilje dobrih prilika za daljnji poslovni uzlet. Veljača je pogodna za aktivnosti vezane uz promociju i prezentaciju. Vaš će se rad, odnosno njegovi rezultati, naći pred očima šire javnosti. Mogli biste objaviti knjigu, privesti kraju priručnik koji pišete ili će vaš projekt, odnosno stručni članak biti otkupljen i objavljen u inozemstvu. Sjajan poslovni tempo prati vas i u travnju, a kreativan duh i inspiraciju iskazujete u lipnju i srpnju. 

U drugoj polovini godine očekuje vas uspjeh u financijskim i poslovnim vodama,osobito tijekom listopada i studenoga. Usprkos mogućim poslovnim zastojima u prosincu te financijskim teškoćama bit ćete nezaustavljivi. Snažna individualnost, uvjerljivost, stručnost i znanje osigurat će vam ugled u radnoj sredini. Steći ćete krug istomišljenika i upoznavati utjecajne osobe koje će vam biti od pomoći, bilo financijski ili putem moćnih veza. Tjelesne aktivnosti izuzetno će vam goditi, a ako ste sportaš, postizat ćete odlične sportske rezultate. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zdravlje će vam biti najbolje u prvoj polovini godine, a u najoptimalnijoj formi bit ćete tijekom ljeta pa ćete moći slobodno uživati u sunčanju i kupanju. Druga polovina godine može vam donijeti probavne tegobe, a ako ćete imati vrtoglavice i osjećaj umora, valjalo bi provjeriti željezo u krvi. Pripazite na razdoblje od 27. listopada do 4. prosinca kada ćete biti skloni umoru, pa i ozljedama, stoga pazite na pokrete, osobito ako ste stariji.

Zdravlje

Iako ćete se do kolovoza osjećati odlično, ostale mjesece u godini pokušajte živjeti urednije i organiziranije. Mogli biste imati problema s koljenima i kralježnicom, pa pojačajte unos kalcija. U studenom i prosincu moguć je pad imuniteta.

Posao

Pred vama je poslovno uspješna godina, stoga nemojte biti pasivni i prokockati dobre prilike.Ako ste nezaposleni, u prvoj polovini godine mogli biste se zaposliti. Oni koji su zaposleni mogli bi napredovati i uživati u povlasticama novoga radnog mjesta.

Ljubav

Osjećajni preporod očekuje vas u prvoj polovini godine, kada ćete razgovorom riješiti nesuglasice s partnerom i zajedničkim snagama učvrstiti ljubav. Neke od vas razveselit će dolazak prinove. Samci će imati odlične prilike za zaljubljivanje.

Savjet: Nemojte biti previše skromni, nametnite se tamo gdje treba. 

Sretan dan: 7. srpanj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme