Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Jarac će se uplesti u ljubavni 'klinč' s poslovnim kolegom

Jarac će se uplesti u ljubavni 'klinč' s poslovnim kolegom
4

Slobodni bi mogli sresti ljubav života, a neki od vas doživjet će nezaboravnu ljubavnu avanturu s kolegom s radnog mjesta. Sreća u ljubavi nastavit će se i u 2014. g.

VIDEO

Ljubavni život u 2013.

Sretne okolnosti koje najavljuje Saturn u Škorpionu pobrinut će se da vas udvaranje suprotnog spola ne ostavi ravnodušnima, a tijekom siječnja, ožujka i prve polovine svibnja ni postelja vam neće biti prazna. Za slobodne će druga polovina travnja te lipanj i rujan biti nepovoljno razdoblje kada će vas prodrmati prava ljubavna bol. Možda vam neke ljubavi neće biti uzvraćene, ali nećete ostati bez pravih prilika. Neki od vas mogli bi ući u nezaboravnu vatrenu avanturu s kolegom i kolegicom s radnog mjesta, posebice tijekom prve polovine godine. 

Druga polovina godine posebno je značajna za vezane Jarce, jer Jupiterovo kretanje vašim poljem braka najavljuje odluke za vjenčanje ili zaruke. Za to će najbolja razdoblja biti od 23. 7. do 16.8. te od 12. 9. do 7. 10. kada će se i samci u nekoga zaljubiti. Slobodni bi mogli sresti ljubav života u studenome ili prosincu, a trend zaljubljivanja i sretnih ljubavnih zbivanja nastavit će se i u prvim mjesecima 2014. godine.

Posao i karijera u Novoj godini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prošlogodišnji poslovni napori, zastoji i nepravde koje ste trpjeli napokon ostaju iza vas. Veliki poslovni potezi i financijski pothvati, novu će kalendarsku godinu ispuniti dugo očekivanim uspjehom i napretkom. Sretne će okolnosti rasplamsati vaše originalne ideje i profesionalnu afirmaciju. Vaša prirođena marljivost i sposobnost koncentracije osobito će doći do izražaja u siječnju, veljači, ožujku i travnju kada ćete ostvariti važne poslovne uspjehe i financijske projekte. 

Oni koji se bave umjetnošću bit će posebno uspješni u svibnju, a nekima među vama tada će se i povećati poslovni obim, a time i bolja zarada. No od lipnja mjeseca pa do kraja godine bilo bi dobro da izbjegavate poslovna partnerstva i javni rad, jer će mogućnost sukoba s javnošću i okolinom biti povećana, osobito u rujnu. Planove ostvarujete u studenome kada bi vam mogla pristići i neka priznanja, a i potkraj prosinca otvorit će vam se neka dosad zatvorena poslovna vrata.

Zdravstveno stanje

Izašli ste iz dvogodišnjeg nepovoljnog razdoblja koje je mnoge Jarce oslabio po pitanju zdravlja. Iako ćete ove godine biti znatno bolje, to ne znači da se trebate opustiti. Pojačajte brigu o sebi, uravnotežite prehranu i više se bavite tjelesnim aktivnostima. U siječnju i veljači energično ćete se uloviti u koštac s izazovima i poslovima, ponajprije zahvaljujući dobrom zdravlju i energiji. Pokušajte štedljivije raspolagati svojom energijom u ožujku i travnju, kada se ne biste smjeli izlagati naporima i iscrpljivati svoj organizam. Pripazite i na koljena!  

Cijeli ćete svibanj biti zavidne forme, okrenuti tjelovježbi i uljepšavanjima, no u lipnju nisu isključeni pregledi i liječenja.  Pripazite od 14.7. do 28.8., kada ste izloženiji upalnim procesima. Budete li tada boravili na moru, izbjegavajte pretjerivanja u sunčanju kako ne bi bilo neugodnih posljedica. Od 16.10. do  7.12. nastupa vaše najbolje razdoblje u godini kada ćete puni optimizma lakše koračati kroz život.

Najbolji dani u godini: 11. siječnja, 11. ožujka, 10. svibnja, 5. rujna, 3. studenoga, 3 prosinca

Najlošiji dani u godini: 27. ožujka, 25, travnja, 25, svibnja, 18. listopada

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru