Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Jarcu je ovo godina bolnih, ali i iznimno pozitivnih promjena

Jarcu je ovo godina bolnih, ali i iznimno pozitivnih promjena
4

Iako će Jarci rješavati stvari iz prošlosti ili biti pomalo nesigurni u sebe, druga polovina godine je vrijeme da izađu iz sjene i ugrabe poslovne ili ljubavne prilike

VIDEO

Naglašeno polje financija upućuje da ćete se u prvoj polovini godine s mnogo žara, želje i energije posvetiti financijskim prilikama. Neki među vama mogli bi se okoristiti nasljedstvom ili uspješnom prodajom nekretnine. Traganje za novim izvorima zarade bit će istinski izazov, ali i užitak. Pritom ćete biti posebno originalni i snalažljivi. Vaš odnos prema ulaganju, štednji i raspolaganju novčanim sredstvima možda neće biti u skladu sa stavovima bračnih i poslovnih partnera. 

No usprkos povremenim zastojima u travnju i srpnju, kolovoz ćete ipak dočekati punog novčanika. U vašim napredovanjima može vas zasmetati ponešto lošije zdravlje u ožujku te ljetnim mjesecima, kad se čuvajte vrućina i izbjegavajte pretjerano izlaganje suncu. Ljubavni će život u prvoj polovini godine biti pun uspona i padova, no nova ljubav nekima je moguća već u veljači, ožujku ili travnju, dok će se ljubavni parovi većinom vjenčavati u svibnju. 

Srpanj donosi bliske odnose s partnerom, pa će zajedničko ljetovanje u tom mjesecu pripomoći da se još više zbližite. Druga polovina godine nudit će vam priliku za duhovni rast i razvoj, pa će se mijenjati vaši pogledi na svijet. Bit ćete nježniji prema partneru i prema svojoj djeci, odgajajući ih vrlo fleksibilno i s puno razumijevanja. Pred vama je razdoblje velikih promjena koje će ponekad biti pomalo i bolne, osobito one koje će se pokrenuti od kolovoza. No na kraju će se pokazati da su vas te promjene oslobodile okova i stega nekih odnosa i ljudi, koji vam nisu dopuštali da izrazite svoju osobnost. 

Zanimanje za psihologiju i alternativne discipline bit će posebno izraženi tijekom jeseni, pa bi se mnogi od vas mogli posvetiti jogi ili meditaciji. Mnogi među vama tragat će za odgovorima na životna pitanja i proučavati literaturu iz tih područja. Povoljan Jupiterov utjecaj u drugoj polovini godine odličan je za učenje, studiranje, ali i prekvalifikacije. U listopadu i studenom češće ćete pakirati kofere, a putovat ćete zbog posla ili stručnih seminara. Mnogi među vama koji su prekinuli studij ponovno će ga nastaviti, a studenti ovog znaka bit će posebno uspješni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ni ljubavni život neće biti bez uzbuđenja – srpanj, listopad i studeni mnogima donosi priliku za novu ljubav, a vezani će riješiti temeljne probleme koji su im poljuljali sklad u braku ili vezi. 

Zdravlje

Zdravlje će vam biti osjetljivo, pa biste ove godine trebali obaviti mnoge pretrage i tako stati na kraj tegobama. Mogli biste se brinuti i za nekog od starijih ukućana.

Posao

U prvoj polovini godine popravit će vam se financijske prilike, a u drugoj imat ćete prilike napredovati i uspješno poslovati s inozemstvom.

Ljubav

Mogli biste doživjeti veliku ljubav već u veljači, ožujku ili travnju, a ako se radi o nekom tko živi izvan mjesta vašeg boravka, ni česta putovanja nisu isključena. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru