Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Jarcu u drugom dijelu godine dolazi dugo očekivani uspjeh

Jarcu u drugom dijelu godine dolazi dugo očekivani uspjeh
4

Dok će u prvim mjesecima biti fokus na ljubavnim odnosima, Jarce u drugom dijelu godine očekuje velik poslovni uspjeh. Posebnu pozornost trebaju posvetiti zdravlju

VIDEO

Već početak godine, odnosno siječanj i veljača, donose prilike za zaljubljivanje. Venera će tada biti u vašem znaku, što biste trebali iskoristiti ako ste u nekoga zaljubljeni i želite simpatijinu pozornost skrenuti na sebe. Novih ljubavnih prilika nećete ostati uskraćeni ni tijekom travnja i lipnja. U prvoj polovini godine Jupiter će boraviti u vašem polju braka, što će ojačati bračne odnose, iako će tijekom svibnja i srpnja biti većih razmirica. 

Pokušajte se iskreno suočiti s problemom koji vas udaljava od voljene osobe kako biste jasnije sagledali granice zajedničkih mogućnosti. Ako ste u stabilnoj vezi, mogli biste planirati brak ili zaruke te tako pred drugima potvrditi svoj odnos. Pod Venerinim utjecajem tijekom ljetnih mjeseci mogli biste uletjeti u neočekivanu i pomalo nestvarnu romansu s osobom iz drugoga grada ili nekim iz inozemstva. Rujan, listopad i prosinac bit će posebno ugodni mjeseci za slobodne, ali i Jarce u vezi ili braku pa biste se mogli odlučiti za još jednog novoga, malog člana. 

U poslu ćete se ove godine morati naučiti kompromisnom ponašanju. Timski rad ili partnerstvo neće vam osobito ležati, najbolje ćete poslovati ako vam šefovi daju odriješene ruke. Nepovoljan Marsov utjecaj u prvoj polovini godine izložit će vas stresu, borbi za očuvanje poslovnog položaju te ratu s autoritetima. Mogući su i sudski procesi te javni istupi koji će vas dovesti u središte zanimanja. Pripazite da svi poslovi i financijske transakcije budu u skladu sa zakonom.

Iskoristite razdoblje 17. srpnja kada možete očekivati Jupiterovu pomoć sve od kraja godine. On će se pompozno šetati vašim osmim poljem horoskopa, velikodušno vam dopuštajući da konačno realizirate dugogodišnja maštanja, okrenete novu stranicu u poslovnom životu te usput proširite krug korisnih poznanstava. Stjecat ćete zavidna prijateljstva utjecajnih ljudi koji vam itekako mogu pomoći u poslu, pa čak i da napredujete. Vaši najbolji poslovni mjeseci bit će svibanj, kolovoz, listopad, studeni i prosinac.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Morat ćete voditi više računa o svome zdravlju. Sklonost pretjerivanju, užicima u hrani i piću, ljubav prema avanturama i riziku, provodi do zore te neoprez rezultirat će iscrpljivanjem organizma. Mars će vas izlagati stresu tijekom prve polovine godine pa se pazite upala i ozljeda, a mnoge napete životne okolnosti jako će vas energetski prazniti. U drugoj polovini godine svi pritisci popuštaju pa ćete se napokon početi osjećati bolje. 

Zdravlje

Na zdravlje posebno pripazite do srpnja kada ste izloženi nepovoljnom Marsovu utjecaju. Bit ćete skloni iscrpljenjima i stresu. Vodite što je više moguće zdrav život uz redovite obroke i dovoljno spavanja. Koristit će vam i vitamini.

Posao

Bit ćete borac za pravdu i nećete trpjeti da vas itko iskorištava. Mogli biste prekidati neka poslovna partnerstva, no pazite da u burnim reakcijama ipak ne pretjerate. Nakon nekih vaših poteza bit će jako teško popraviti ono što ste nepovratno urušili.

Ljubav 

Ljubavne prilike su vam nadohvat ruci, ali pazite se naglosti i brzopletih zaključaka. Mogli biste se ove godine vjenčati i planirati potomstvo. Ako ste sami, lipanj i rujan su vaši najbolji mjeseci koji vam mogu donijeti ljubav vašeg života.

Savjet: Izbjegavajte nagle odluke i bilo kakav oblik brzopletosti. 

Sretan dan: 9. svibanj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje