Obavijesti

Lifestyle

Komentari 124

Kakva si vještica po horoskopu: Krvava, patuljasta, vilenjačka...

Kakva si vještica po horoskopu: Krvava, patuljasta, vilenjačka...

Vještice rođene u znaku Bika znaju kako iskoristiti moći svoje seksualnosti, one rođene pod Blizancima mogu se pohvaliti snažnom intuicijom, a Lavice sposobnošću hipnoze

VIDEO

Vaš horoskopski znak može otkriti kojoj vrsti magije ste najskloniji, odnosno za koju ste najtalentiraniji. Neke vještice predodređene su za bacanje uroka, dok druge imaju izuzetno osjetljivu intuiciju.

Ovan

Krvava vještica Vještice rođene u ovom znaku blagoslovljene su sposobnošću da bacaju čarolije magičnom svijećom i ukrote energetska strujanja. Ne treba im puno da osnaže svoju čaroliju, dovoljna im je samo vatrena strast koju već imaju.

Bik

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Patuljasta vještica Vještice rođene u ovom znaku vrlo su dobro usklađene sa snagom zemlje i prirode. Rado istražuju i koriste moć biljaka, i najvažnije, moći svoje seksualnosti.

Blizanci

Energetska vještica Vještice rođene u znaku Blizanaca imaju prirodnu sposobnost osjetiti promjene u razinama energije oko njih. Imaju izuzetno osjetljivu intuiciju i lako mogu slati te primati energije prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Fotolia

Rak

Kuhinjska vještica Vještice rođene u ovom znaku sklone su izvoditi svoje magije u zatvorenom prostoru iskorištavajući energiju koju nude kućanske zalihe, poput hrane i lijekova. One su tipične kuhinjske vještice jer uvijek rade svoje napitke s puno ljubavi i uzbuđenja.

Lav

Čarobnjačka vještica Vještice rođene u znaku Lava imaju prirodnu sposobnost da privuku pažnju drugih ljudi na sebe što ih čini iznimno talentiranim iluzionistima. Lako mogu hipnotizirati druge - i ljude i životinje, i šarmirati ih.

Djevica

Pustinjska vještica Vještice rođene u ovom znaku imaju izuzetnu moć u čarobnjačkoj praksi sve dok mogu ostati usredotočene. One imaju sklonosti baviti se svojom magijom u tišini prirode, bilo da je to šuma ili neko drugo mjesto. 

Vaga

Glazbena vještica Vještice rođene u ovom znaku su blagoslovljene nadahnućem i često su iznimno talentirane za umjetnost i zanatske djelatnosti. Lako mogu sastavljati čarolije i čak pjesmom ojačavati vibracije tih čarolija.

Škorpion

Noćna vještica Vještice rođene u ovom znaku horoskopa osjećaju nadahnuće i prosvjetljenje tijekom noćnih sati. U vrijeme kada vladaju tišina i tama one jačaju svoju dominaciju (pod tamom se ne misli na zlo). One su odlične u uočavaju onoga što je skriveno.

Strijelac

Grmljavinska vještica Vještice rođene u ovom znaku su djeca Zeusa, Jupitera, Thora - bogova grmljavine. Imaju veliku sposobnost usmjeravati misli i usmjeravati energiju prema onome što žele. Mudre su, poštene i mogu bacati zaista moćne čarolije.

Jarac

Zelana vještica Vještice rođene u ovom znaku jednakom lakoćom mogu svoju magičnu dominaciju nametnuti i u prirodnom i urbanom okruženju, One znaju kako iskoristiti snagu prirode i usmjeriti je na svoju karijeru i svakodnevni život.

Vodenjak 

Zvjezdana vještica Vještice rođene u ovom znaku vrlo su dobro usklađene s energijom planeta i zvijezda. Kada podignu pogled prema noćnom nebu znaju da su dio nečega većeg. Iako malo znaju o svemu tome, o tim dalekim svjetovima, mogu uspješno usmjeriti energiju zvijezda prema ovom svijetu.

Ribe

Vilenjačka vještica Vještice rođene u ovom znaku lako se uklapaju u svijet vila i vilenjaka. One su vrlo slatke i s lakoćom mogu prizvati vile u svoj život te uspostaviti čvrstu i plodonosnu vezu s duhom prirode, otkriva portal mysticalraven.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...