Obavijesti

Lifestyle

Komentari 94

Lava očekuje strastvena ljubav i popravak novčane situacije

Lava očekuje strastvena ljubav i popravak novčane situacije
4

Ove će godine Lavovi biti posebno poduzetni, a sva sila planeta pobrinut će se da im se i financijska situacija popravi. Mogli bi upoznati zrelog i strastvenog partnera

VIDEO

Ovo će biti posebno uspješna godina za vas. Na vašoj će strani biti Saturn koji će vas podržavati u vašim djelovanjima. Zasluge za vaš optimizam, vedar pristup životu i nesebičnu ljubav, ako pitate astrologiju, najvećim dijelom imat će Jupiter koji će u vašem znaku biti sve do kolovoza. Započet će vaše razdoblje sreće i blagostanja. Mnogo toga polazit će vam za rukom bez pretjerana truda. Ljudi će vas voljeti zbog vaše velikodušnosti, nesebičnosti i optimizma koji ćete širiti oko sebe. Iskoristite naklonost planeta i sklopite nova prijateljstva. 

Iako ćete na poslovnom planu morati pripaziti u siječnju i veljači, poslovni uzlet dobivate već u travnju, kada je moguće putovanje, tečaj ili neki drugi oblik nadograđivanja znanja. Posebno uspješni bit ćete od svibnja do srpnja kada ćete napredovati, a mira nećete imati ni u srpnju i kolovozu kada ćete se isticati vrijednim radom i dostignućima.  Dolaskom ljeta bude se i vaše ljubavne strasti, pa će se Venera u vašem znaku od lipnja do rujna pobrinuti da lijepo izgledate i uživate u stabilnom odnosu s partnerom i djecom. 

Steći ćete nove prijatelje, razmišljati o drugom djetetu i više uživati u igri, odgoju ili uopće u napredovanju svoga potomstva. Mnoge bi žene ovog znaka mogle postati majke i uživati u novoj životnoj ulozi. Od 12. kolovoza ulazite u odlično životno razdoblje, pa ćete sve do kraja godine s više entuzijazma ulaziti u nepoznate situacije, steći neke povlastice i biti sretne ruke u financijskim ulaganjima i nagradnim igrama. Imat ćete više samopouzdanja i vjerovati u sebe, što će biti vaš čarobni recept za uspjeh. 

Jedino pripazite na razdoblje od 16. do 18. 9. kada bi moglo biti nesporazuma u obitelji ili će vas prilično iscrpiti briga za starijeg ukućana. Budete li u tom razdoblju imali majstore u kući, pomno nadgledajte njihov rad.  Zdravlje će vam cijele godine biti relativno dobro, no pripazite se  u travnju, svibnju, kolovozu i rujnu kakve viroze ili upalnog procesa. Godit će vam umjerena tjelesna aktivnost, a mnogi među vama ove će godine mnogo toga učiniti na tom planu - počet ćete redovitije vježbati, kretati se i uspješno skinuti višak kilograma. Ako ste odgađali suočavanje s dijetom i lošom kondicijom ovo je godina za promjene. Idealno je vrijeme da napravite plan prehrane i vježbanja.

Zdravlje

Ljeto će vam biti najburnije i na poslovnom i na ljubavnom planu, no pazite da ne ‘pregorite’. Trebat će vam dobar i kvalitetan odmor, najbolje na moru.

Posao

U prvoj polovini godine mogli biste napredovati, a u drugoj će vam se znatno popraviti novčana situacija. Bit ćete puni samopouzdanja.

Ljubav

Pred vama je posebna godina, a ljeto ćete pamtiti po novoj i velikoj ljubavi koja će vam se dogoditi. No ako ste žena pazite se neplanirane trudnoće!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'