Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Lava očekuju fatalni ljubavni susreti, seks i zabava u ljeto

Lava očekuju fatalni ljubavni susreti, seks i zabava u ljeto
4

Dugo ludo ljeto: Stjecati ćete razna poznanstva, pa će vas osobitim zadovoljstvom ispunjavati večernja druženja. Klonite se Bikova, a večeri provodite s Lavom...

VIDEO

Venera  u vašem znaku sve do 18. srpnja uvest će vas u dane ljubavne sreće i zadovoljstva.  Pojačat će se vaš libido pa ćete sa zanimanjem promatrati suprotni spol. U vama će rasti potreba da imate nekog pored sebe s kime ćete dijeliti intimu. Nije isključeno da se baš u srpnju zaljubite. Seks će vam biti iznimno bitan, pa ćete ostvariti vrlo erotičan odnos u kojem će tjelesna privlačnost biti iznimno jaka. Mogla bi vas se svidjeti komunikativna osoba,  možda čak i netko koga ćete po oštroumnim izjavama zapaziti na društvenim mrežama. 

Vrlo brzo ćete uspostaviti kontakt, a sve ono dalje što će se događati teći će spontano. Ni oni koji negdje ljetuju neće biti bez ljubavnih prilika. Na plaži ćete stjecati razna poznanstva, pa će vas osobitim zadovoljstvom ispunjavati večernja druženja u novom društvu. Opuštat ćete se uz zvuke cvrčaka i mirisa borika. Mogli biste zapeti za oko privlačnoj osobi pa je romansa na pomolu. Možda novi partner neće biti iz vašeg grada, no to neće smetati razvoju vašeg odnosa. Često ćete putovati jedno drugom i tako se još više zbližiti. 

Manja kriza u odnosu moguća je od 19. srpnja kada ćete sumnjati u svoj ljubavni izbor. Neke partnerove osobine neće vam se svidjeti, no zato ćete imati savršen seksualni život. Određene prilagodbe bit će nužne da nastavite vezu istim žarom i u tome ćete uspijevati. Nekima među vama u život se vraća bivša ljubav i traži od vas oprost. No nećete više nasjesti na njezinu slatkorječivost i radije ćete dati šansu novom partneru. Bogat društveni život i zabava odagnat će dosadu iz dugih veza i brakova. Ljubavnom skladu i zadovoljstvu u srpnju pridonijet će vaša spontanost, druželjubivost i spremnost na iskren razgovor. Znat ćete što želite, što vas smeta i što treba učiniti da odagnate loše raspoloženje. Bit ćete na istoj valnoj dužini s partnerom. S lakoćom ćete dijeliti misli i biti spremni na iskren razgovor u kojem ćete otvoreno pričati o svojim dvojbama i strahovima.

Žurba i stiska s vremenom od 8. do 23. srpnja remetit će uobičajen dnevni ritam. Događat će vam se da dogovori propadnu u posljednjem trenutku. U tom razdoblju opreznije poslujte, ne zamjerajte se strankama ni kolegama. No mjesta strahu nema jer već od 24. srpnja  Merkur ulazi u vaš znak. Taj će planet pridonijeti poboljšanju odnosa sa suradnicima i dobrim poslovima čak i tijekom kolovoza. Pomirit ćete se s kolegama s kojima ste bili u svađi, a i šefovi će vas više simpatizirati. U radu ćete ustrajati na dobrim i poticajnim suradničkim odnosima, a u takvoj radnoj klimi postizat ćete najbolje rezultate. 

Prvi ćete doznati za najnovije vijesti u uredu ili za šefove planove. Znat ćete kako treba pristupiti šefu ili poslovnom partneru i na koji ih način zainteresirati za predložene ideje. Bit ćete skloni usavršavanju vještina i stjecanje novih znanja. Mogli biste upisati tečaj računalstva, stranog jezika, predbilježiti se za stručni seminar. Imat ćete više samopouzdanja i biti svjesniji svojih vrijednosti. Ulazak Venere u vaše polje novca otvara prilike za bolju zaradu. Ako su vam dugovali novac, mogao bi vam napokon sjesti na račun. Bit ćete ambiciozni na svoj način – okolinu ćete osvajati simpatičnošću i šarmom i tako si otvarati vrata uspjehu. Osobito ugodne kontakte imat ćete sa strankama, a ako se bavite izdavaštvom, turizmom, umjetnošću ili trgovinom očekuje vas uspjeh i dobre financijske prilike. Potkraj mjeseca i Sunce ulazi u vaš znak pa ćete zablistati snalažljivošću i oštroumnošću te na poslu iskazati svoje najbolje kvalitete.

U prvoj polovini mjeseca bit ćete osjetljivi pa se pripazite kakve prehlade, bolnog grla ili hunjavice. No u većini slučajeva štitit će vas Venera u znaku koja će vas puniti pozitivnom energijom, pa će se svi simptomi relativno brzo povući. Kad od 24. srpnja  Merkur  uđe u vaš znak, a dan ranije i Sunce, osjetit ćete porast radne motivacije. Postat ćete otporni i puni energije,  a i ljetovanje će proteći u najboljem redu. Godit će vam plivanje, što je jako bitno za vas, jer mnogi predstavnici vašeg znaka često imaju tegobe s kralježnicom.

Ljubav preko cijelog ljeta

Odmaknite se od učmale svakodnevice i doživite nešto novo i uzbudljivo. Gotovo cijelo ljeto imat ćete veliku ljubavnu saveznicu na svojoj strani, a to je zaljubljiva Venera u vašem znaku. Ako ste sami, mogla bi vas iznenaditi brojna udvaranja. Prilika za nova osjećajna i erotska iskustva bit će na pretek, na vama je samo da se prepustite. Računajte i na pojačan društveni život jer će Venera pokrenuti lavinu tuluma i izlazaka, a na moru ćete biti pozivani na jedrenja, ronjenja, putovanja i istraživanje osamljenih mjesta za kupanje. Ako ste slobodni, u srpnju ćete biti zavedeni šarmom privlačne osobe koji će vam se približiti vrlo nenametljivo, možda na plaži dok se sunčate ili dok bezbrižno ispijate jutarnju kavu u kafiću. Od 19. do 31. srpnja planeti će u vama potisnuti potrebu za društvom, zabavom i planovima o ljetovanju. Mislit ćete da je spas u povećanom radu, pa ćete vrijedno prionuti poslovnim obvezama, što će se lijepo odraziti na vaše financije. No ljubavni kotač sreće opet se okreće u vašu korist tijekom rujna . Naći ćete se u nečijem vrućem zagrljaju, a bračni problemi ostat će tek ružna sjena koju će odagnati mnogo ljepši i pozitivniji osjećaji.

S kime ćete ovog ljeta doživjeti strast?

Upoznate li Lava, naletjet ćete na sebi sličnu osobu pa ćete u krevetu voditi slatki rat dominacije. Ovan će u vama pokrenuti strasti kakve niste ni znali da ih imate, dok će vas Vodenjak čas paliti pa hladiti i time vas izluđivati.

 Koga izbjeći?

S Bikom nemate skoro ništa zajedničkoga. Vi biste dominirali, a Bik to ne dopušta pa su svađe učestale. Nemoguća veza bit će i ako sretnete Škorpiona - nećete podnositi njegove ubode ljubomore i netoleranciju.

Seks

Vaša zavodljivost bit će najizraženija u prvoj polovini mjeseca, kada ćete biti iznimno strastveni. Gubitak želje mogao bi biti izraženiji u drugoj polovini mjeseca, a  uzrok će biti umor.

Posao

Odlično ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju spretnost pismene i usmene komunikacije. Mogli biste češće biti na putovanjima ili kontaktirati s brojnim ljudima.

Zdravlje

Nemojte se naprezati preko granica mogućnosti jer ćete se iscrpiti. Nastojte svaki slobodan trenutak posvetiti sebi, budući da ste u mjesecu u kojem  su očekivanja povećana. 

Obitelj

Vaša objektivnost i spremnost na promjene pomoći će vam u sređivanju obiteljskog života. Jačat će vaša unutarnja svijest da neke stvari morate mijenjati. 

Novac

Vaše šanse za financijsku dobit sada su ostvarljive pa krenite u poslove vezane uz kupnju, prodaju ili dizanje zajma. od 19. srpnja moguća je veća zarada. 

Savjet

Sve je u vašim rukama. Većinu životnih područja možete unaprijediti, ovisno o odlukama koje donosite. Uz malo truda smiješe vam se poslovni dobici ili prilike koje ćete uspješno realizirati. I na ljubavnom planu imate sreće – otvorite se za novu ljubav!

Pročitajte više u specijalu Veliki ljetni horoskop 2015.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith