Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Mislila je da je trudna, no u njoj je umjesto bebe, rastao tumor

Ruby McKinnon iz Kanade život se promijenio preko noći. Trbuh joj je od potpuno ravnog narastao do veličine trbuha u 5. mjesecu trudnoće u par sati. Tumor u njoj sve je brže rastao...

VIDEO

Ruby McKinnon imala je samo 17 godina kada se jedno jutro u kolovozu 2015. probudila s ogromnim, nateknutim i bolnim trbuhom. Isprva je mislila da je trudna, piše Daily Telegraph.

- Od potpuno ravnog trbuha noć prije, moj je trbuh izgledao poprilično velik samo nekoliko sati poslije. Bio je velik kao da sam trudna pet mjeseci. Počela sam paničariti i zvati mamu, koja je također pomislila da sam trudna - ispričala je Ruby, koja živi u Windsoru u Kanadi. 

don't hurt yourself ✨

Posted by Ruby Mckinnon on 21. lipnja 2016


- Odjurile smo u kliniku, ali test na trudnoću bio je negativan. Sestra nam je rekla da test zna biti negativan iako je trudnoća prisutna - dodala je. 

Naručili su je za ultrazvuk sljedeći tjedan. 

No nekoliko dana poslije trbuh joj je i dalje rastao. Ruby i njena majka ozbiljno su se zabrinule. Odjurile su na hitnu pomoć. 
Nakon niza testova ustanovili su da Ruby ima rak jajnika trećeg stupnja. 

- Izjurila sam iz bolnice i sjela na travu ispred nečije kuće i počela plakati - otvorila se Ruby. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 

- Moja obitelj i prijatelji bili su sjajni. Ali nisu znali što reći i kako reagirati, što je bilo ok, jer ni ja tada nisam znala što reći i kako reagirati. No željela sam to ponuditi drugima - dodala je Ruby. 

 

Ruby McKinnon danas je u remisiji nešto više od godinu dana i radi na prikupljanju novca za djecu koja se bore protiv raka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje