Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Moć bračnog broja: Otkrijte što vam pravi datum može donijeti

Moć bračnog broja: Otkrijte što vam pravi datum može donijeti
1

Gdje je put do sreće: Datum izricanja sudbonosnog "da" nije zanemariv i može odrediti tijek bračnog života te utjecati na budućnost bračnog para, tvrde numerolozi

VIDEO

Sve odluke koje mladi parovi donose vezano uz njihov budući, zajednički život iznimno su važne. To vrijedi i za one, na prvi pogled nevažne detalje koji uvelike mogu utjecati na kvalitetu života. I njihovi datumi rođenja nešto otkrivaju. Tako osobe rođene 3., 12., 21., ili 30. su veoma strastvene i radoznale. Iako su požrtvovni i predani obitelji, katkad ne vide zlo u nevjernosti prema partneru. 

Ljudi rođeni 1., 10., 19. ili 28. u mjesecu vrlo su ugodni te su sposobni snažno i predano voljeti. Skloni su mijenjanju simpatija, no kad nađu trajnog partnera, vrlo su mu privrženi. 

Rođeni 4., 13., 22. i 31. bilo kojeg mjeseca sjajno se slažu, a rođeni 2., 11., 20 i 29. vrlo su senzibilni i osjećajni pa im je mentalni aspekt veze neusporedivo važniji od seksa. 

Odluka koja se odnosi na određivanje datuma vjenčanja također nije zanemariva. Numerolozi tvrde kako upravo datum koji mladenci izaberu za izricanje sudbonosnog "da" može prilično odrediti tijek njihova budućeg bračnog života. 

Kako biste otkrili svoj numerološki broj, trebate zbrojiti znamenke datuma vjenčanja. Tako ćete dobiti jednoznamenkasti broj od jedan do devet. Ako ste u braku, ovaj vam izračun također može biti koristan i dati vam uvid u vaš bračni život iz sasvim novog ugla. 

Računanje: Zbrojite znamenke datuma, odnosno dana, mjeseca i godine vjenčanja te zbrajajte dalje dok ne dobijete jednoznamenkasti broj. 

Primjerice ako je datum 28.5.2005. (28+5+2005=2+8+2+0+0+5=22=2+2=4), vaš broj je četiri. 

Što vaš bračni broj donosi pronađite u posljednjem broju Astrala. Posljednji broj najboljeg astrološkog magazina u Hrvatskoj na kioscima je od 28. svibnja za 14,99 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku