Obavijesti

Lifestyle

Komentari 85

Najbolju potpora grudima su široke naramenice grudnjaka

Najbolju potpora grudima su široke naramenice grudnjaka
1

Grudnjak zlata vrijedi: Za trening bez muke birajte modele od sintetike koji će efikasno upijati znoj, a za žene s većim grudima idealne su ušivene košarice i manje rastezljivi materijali

VIDEO

Investirajte u dobar i udoban sportski grudnjak jer u suprotnom riskirate istezanje, spuštanje i bolne grudi. Grudi veličine C, D i veće traže maksimalnu potporu i udobnost. Odaberite grudnjak s odvojenim košaricama jer one drže grudi razdvojene, umanjuju moguće iritacije i prevelik raspon pokreta.
 
Vlasnicama bujnijeg poprsja najbolje će odgovarati grudnjak sa širokim naramenicama jer pomaže pravilno rasporediti težinu i neće stvarati bol u ramenima. Najbolje je odabrati modele od elastina ili poliestera koji su rastezljivi i pružaju maksimalnu fleksibilnost tijekom vježbanja.
 
Za žene s većim grudim idealni su i grudnjaci s kopčom na leđima jer su lako prilagodljivi, dok isto ne vrijedi za vlasnice veličine A ili B. Za njih je najbolji saveznik grudnjak bez kopče na leđima jer su rastezljivi i udobni, a u ovom slučaju nisu potrebne  ni odvojene košarice. Problem neće stvarati tanke ili ukrštene naramenice koje će grudi stisnuti uz tijelo, ali istodobno koži dopustiti da diše.
 
Imate li problema sa znojenjem, svakako zaboravite na materijale poput pamuka koji zadržavaju vlagu i znoj. Bolji izbor su grudnjaci od sintetike, dok su mrežasti materijali odlični u borbi protiv znoja jer djeluju poput ventilacije. No ako se bavite intenzivnim treningom, ne vodite brigu o veličini grudi, nego samo o što boljoj potpori sportskog grudnjaka.
 
Ako je riječ o aktivnostima poput jahanja, trčanja ili košarke, stručnjaci savjetuju nošenje dva grudnjaka kako ne bi došlo do velikih bolova ili neudobnosti. 
 
  • Udobnost prije svega Prilikom kupnje sportskog grudnjaka svakako ga isprobajte i u kabini lagano razgibavajte tijelo. Ako vas bilo koji dio grudnjaka zateže, nosite krivu veličinu.
  • Disanje bez smetnji Uspjeli ste navući željeni grudnjak, no osim što se jedva krećete ne možete duboko udahnuti? Tijelo vam poručuje da trebate veći broj. 
  • Potpuna pokrivenost Čak 70 posto žena izbjegava vježbanje zbog pomicanja grudi. Zato se pobrinite da baš ništa ne viri. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje