Četiri dana odličnog grilla, najboljih hrvatskih craft piva i fantastične mjuze su započela! Dođite na zagrebački Bundek i uživajte u dobroj klopi, cugi i mjuzi!
Najveći grill spektakl je počeo! Uživajte u craftu i Edi Maajci
Senzacionalna manifestacija Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola otvorila je svoja vrata danas u 17 sati na zagrebačkom Bundeku!
Ovaj fantastični četverodnevni događaj koji će obilovati dobrom grill hranom, najboljim hrvatskim craft pivama i odličnom mjuzom otvorili su Iva Šulentić i Ivan Vukušić uz zvuke DJ Ree.
Već u 18 sati chef Dario Lide pokazat će vam svoja kulinarska umijeća, a od 19 sati počinje Grilloteka - gastro natjecanje za posjetitelje.
Od 20 sati očekuje vas legendarni Edo Maajka.
Pokretanje videa...
Budite s nama i u subotu kada vas čeka obilje dobrih stvari, a ponajviše odlične klope, cuge i mjuze.
Ulaz na Zagreb Chill&Grill festival je besplatan, a od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata.
Očekuju vas fantastična jela spravljena od amaterskih kuhara i najboljih hrvatskih chefova Branka Ognjenovića, Davida Skoke, Daria Lide, Ante Martića, Zlatka Puntijara, Luke Nižetića, Gorana Kramarića i Ribafisha.
Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum, Grad Zagreb i mnogi drugi...
Pratite nas na facebooku, Gastro.hr i portalu Chill&Grill.
Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijemeNepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnostUz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam