Obavijesti

Lifestyle

Komentari 105

Odbojka na pijesku za ljepšu guzu, veslanje za čvrste grudi

Odbojka na pijesku za ljepšu guzu, veslanje za čvrste grudi
1

Figura iz snova - odbojka na pijesku izdužuje svaki mišić na tijelu, picigin potiče detoks tijela, dok veslanje jača mišiće gornjeg dijela tijela. Iskoristite godišnji odmor...

VIDEO

I na godišnjem odmoru treba nastaviti vježbati, a treninzi ne bi smjeli biti preintenzivni ni predugi jer visoke temperature ionako same po sebi umaraju tijelo, kažu Ana-Marija Jagodić Rukavina, inovatorica body tehnike i Krešimir Schiel, body instruktor iz PBS centra sportske izvrsnosti. 

Top 10 najboljih ljetnih sportova: 

  • Plivanje Odlično je za pokretljivost zglobova, poticanje aerobnih kapaciteta, pozitivno utječe na astmu, krvni tlak, prekomjernu tjelesnu težinu,stres i napetost, ali i jačanje samopouzdanja ako si zadate neku dionicu. Možete plivati svakodnevno, no dan odmora nije loše napraviti.
  • Odbojka na pijesku Dobra je za aktivaciju mišića stopala i potkoljenice, jačanje nogu, izduživanje mišića, sposobnost ciljanja i gađanja te koordinacije cijelog tijela u prostoru. Ovu aktivnost preporučujemo primjenjivati svaki drugi dan.
  • Vaterpolo Pravi sport kojim možete pokazati koliko tijekom godine vježbate. Odličan je pokazatelj aerobno-anarobnih kapaciteta i snage gornjeg dijela tijela. Uz poticajnu ekipu otkrit ćete koliko vaše tijelo zapravo može. Jedna dobra utakmica u tjednu bit će dovoljna.
  • Bicikliranje Aktivnost za sve one koji imaju problema za gležnjem, koljenom ili kukom. Poticanje aerobnih kapaciteta i snage nogu odlike su ove aktivnosti. Tri puta tjedno bit će dovoljno. 
  • Badminton potiče sinkronizaciju svih mišića u nogama i rukama, podiže frekvenciju rada nogu i poboljšava brzinu reakcije. Badminton možete igrati svaki dan, savjetuju treneri.
  • Stolni tenis Vrlo zabavna i dinamična aktivnost koju odlikuju koordinacija ruku i očiju, prostorna orijentacija i tehničko umijeće pojedinca. Ako se stol nalazi vani, ovisni ste o vjetru. Ovu aktivnost možete slobodno svakodnevno izvoditi, kažu Ana-Marija Jagodić Rukavina i Krešimir Schiel.
  • Veslanje u kajaku Jača aerobne sposobnosti, trup i gornji dio tijela, osobito ramena i leđa. Dva do tri puta tjedno je dovoljno. Bolji rekrativci mogu minutu maksimalno brzo veslati, a onda smanjenim intenzitetom veslati 2 minute te tako napraviti 5 promjena u 2-3 serije.
  • Mini golf Aktivnost za cijelu obitelj, spoj umijeća preciznosti, strpljenja i ciljanja, gdje dobar kinestetički osjećaj kontroliran vidom daje željene rezultate. Odličan je za svakodnevnu razbibrigu.
  • Picigin Potreban je cijeli spektar motoričkih sposobnosti za izvođenje ove aktivnosti, od koordinacije ciljanja i gađanja loptice, brzine reakcije ruku i nogu, ravnoteže pa do sposobnosti orijentacije u vodi, agilnosti te snage odraza iz vode prilikom bacanja. Može se igrati svaki dan. Budući da se igra na suncu, igrajte se najviše sat vremena. 
  • Trčanje Odlučite li se na godišnjem odmoru samo za ovu vrstu aktivnosti, nećete pogriješiti. Trčati možete svaki dan, najbolje u ranim jutarnjim satima, a 30 minuta bit će dovoljno da ostanete u formi. Pritom ne zaboravite na pravilne vježbe istezanja nakon treninga. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam