Obavijesti

Lifestyle

Komentari 224

Omiljene slastice po zodijaku: Biku cheesecake, Vagi jagode

Omiljene slastice po zodijaku: Biku cheesecake, Vagi jagode
1

Blizanci obožavaju voćne kolače s malo šećera, Strijelac egzotične sastojke, Škorpion tamnu čokoladu dok će Djevica radije popiti frape nego pojesti desert

VIDEO

Ovan želi lagane i zdrave slastice

Ovan se vječno brine za svoj izgled pa će na slastice pristati ako je riječ o zdravim štrudlama i roladama s integralnim brašnom. Budući da obožava začine, voljet će i sve slastice s cimetom, muškatnim oraščićem i đumbirom. Ipak, njihova tekstura mora biti lagana, kao i okus. Omiljeni kolač mu je keks s cimetom i đumbirom.

Za Bika je kolač sa sirom 

Bik je zemljani znak koji voli domaće i tradicionalne deserte. On je veliki ljubitelj mliječnih proizvoda, pa ga svaki kolač sa sirom može oduševiti. Veliki je gurman koji zna puno o desertima i uvijek će birati samo one kolače i slastice koji su lijepo dekorirani i sadrže jabuke, šlag, karamelu ili sir. Omiljeni kolač mu je cheesecake. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Blizanci obožavaju voćne kolače

Blizanci obožavaju prozračne i lagane deserte s umjerenom količinom šećera. Svi voćni kolači za Blizance su prava delicija. Pošto sami ne vole provoditi sate u kuhinji, njihovi kolači bit će jednostavni s puno svježeg voća i šlaga. Njihov omiljeni kolač je torta s kupinama, bananama i šlagom.

Rak je najveći ovisnik o čokoladi

Čokolada je i utjeha i radost svakoga Raka jer je pravi ovisnik o njoj. Za njega nisu teški i preslatki deserti i više će uživati u kremama s čokoladom, voćnim kolačima ili običnim mousseom. Ovaj znak voli i deserte s alkoholom. No jednostavni Rak još će najviše uživati u običnom pudingu od čokolade.

Osvježavajuće za Lava

Lav voli velike deserte. Što više, to bolje. No trebao bi pripaziti jer se na slasticama dobiva najviše kilograma, a on im naprosto ne može odoljeti. Najbolje će mu odgovarati kolač s limunom ili narančom u sebi zbog osvježavajućih nota. Njegov omiljeni kolač je tzv. "Lemon Meringue".

Djevica će radije popiti frape nego pojesti kolač

Djevica voli zdravo jesti i paziti na prehranu pa prekomjerno uživanje u slasticama i kolačima ne dolazi u obzir. Prije će posegnuti za zdravim frapeom od vanilije ili jagode nego za teškim i kremastim kolačem poput kremšnite.

Za Vagu može bilo što s jagodom

Vaga obožava slastice u ružičastim tonovima i po mogućnosti s jagodama. Rashlađeni deserti koji se mogu jesti gotovo smrznuti ili jako hladni uvijek će biti izbor na koji će rado pristati. Svaki kolač koji sadrži želatinu, jagode ili jogurt bit će na vrhu njezinih omiljenih slastica. Osim na okus Vaga "pada" i na dizajn, pa će je najviše oduševiti lijepo ukrašeni kolači. 

Tamnoj čokoladi Škorpion neće odoljeti

Strast i požuda osnovne su karakteristike ovog znaka pa su Škorpionu najdraže slastice praline od tamne čokolade s višnjama. Osim čokolade, obožava i sir pa će cheesecake i bilo koji drugi kolači sa sirom također biti na popisu obožavanih.

Strijelac: Samo da je egzotično 

Strijelac voli deserte koji ga podsjećaju na egzotične krajeve. U svoje kolače zato će rado stavljati egzotično voće poput manga, dinje ili kokosa. Nije ljubitelj previše teških i slatkih slastica i više se voli opustiti uz neki lagani desert. Ohlađeni deserti za njega su prava poslastica u kojoj zna često i pretjerati.

Tradicija s potpisom Jarca

Jarac obožava tradicionalne i domaće slastice koje sam priprema u svojoj kuhinji. Svaki kolač rado će začiniti s cimetom, vanilijom, grožđicama ili bademima, pa će svaki tradicionalni kolač dobiti njegov osobni potpis. 

Vodenjak spaja nespojivo

Opće je poznato da Vodenjak voli sve što je neobično pa tako i neobične slastice. Uvijek iznova pokušavat će spojiti nespojivo pa će njegovi kolači istovremeno biti i slani i slatki. Voli želatinu i voće koji su zaštitni znak svakog kolača jednoga Vodenjaka.

Ribe žele slastice s malo šećera

Ako mogu birati, optimistične Ribe će uvijek reći "da" luksuznom i zdravom desertu. Za njih su idealne slastice koje sadrže malo šećera, a puno voća, poput pudinga s borovnicama, malinama i kupinama. Posebno će ih razveseliti i hladni deserti u vrućim ljetnim danima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje